AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları tarafından Kudüs'te yaşanan olaylara sessiz kalmayarak düzenlenen 'Kırmızı Çizgi' adlı tiyatro gösterimi geniş katılım ile AKM'de gerçekleşti. İlk olarak Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ardından sinevizyon gösterimi ile devam etti. Ardından selamlama konuşmasını gerçekleştiren Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever, Kudüs'ün önemine değinerek,Kudüs müslümanların ilk kıblesidir. Kudüs İsra ve Miracın kapısıdır. Pek çok peygamberin kabri oradadır, Kudüs islam medeniyetinin göz bebeğidir. Kudüs izzettir, şereftir, namustur. Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Maalesef ki yüz yıldır Mescidi Aksayı yüreğinde taşıyan o mübarek şehir miracın kapısı olan şehir, esir, yetim, işgal altında ve boynu büküktür" dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Doğrusever, "Bizlerde genç kardeşlerimiz ile elimizden geldiğince oradaki zulmü duyurabilmek için tiyatro sahnelemeye çalıştık. Bu mücadelenin ufak bir parçası olabilmek bizim için bir gurur kaynağıdır, Allah devamını getirsin inşallah.Sizlerde dinlemişsinizdir, İsrailli terörist bir milletvekilinin ettiği kelime 'Filistinli annelerin tamamı öldürülmeli çünkü onlar var olduğu müddet Filistinli çocuklar doğmaya devam edecek' zihniyeti görüyorsunuz değil mi, işte bu sapık zihniyetlere karşı mücadelemiz sürecek. Buda sadece ve sadece donanımlı, liyakatli gençlerle olacak. Zafer inananlarındır ve zafer çok yakındır" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından tiyatro sahnelendi.Tiyatro gösterisinin çok beğenildiği gecede salondakiler göz yaşlarına hakim olamadı.

KATILIM YOĞUNDU

Öte yandan programa ilgide bir hayli yoğundu. Programa AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, çok sayıda parti mensubu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilişim