*KIZIM ve BEN

Yönetmen: Murat Gürvardar

Oyuncular: Enis Aybar, Emre Özcan,

Zülal Memişoğlu, İrem Helvacıoğlu, Cemal Hünal

Vizyon Tarihi: 06.04.2018

Süre: 113 Dakika

Tür: Dram

Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Kızları Zeynep dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep'e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.

*FINDIK İŞİ 2

Tür: Animasyon, Aile

Süre: 1s 31dk

Oyuncular: Jeff Dunham, Joe Pingue,

Will Arnett

Vizyon Tarihi: 6 Nisan 2018

Yönetmen: Cal Brunker

Surly ve takımı yeniden iş başında! Liberty Park'ının kış için yeterince yiyecek stoğu yoktur, bu durumda Surly yine kendini feda etmeli, yine devasa bir fındık hırsızlığı organize etmelidir. Elbette bu organizayonda yalnız olmayacak, hayvan çetesi de ona katılacaktır.

*CAN FEDA

Tür: Aksiyon, Savaş filmi

Oyuncular: Kerem Bursin,

Burak Özçivit

Vizyon Tarihi: 6 Nisan 2018

Yönetmen: Çağatay Tosun

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

Vatan için iki askerin milli mücadelesinin konu edileceği filmin başrollerinde Burak Özçivit ve Kerem Bürsin yer alıyor. Senaryosu Zafer Külünk’e ait filmin yönetmenliğini ise M.Çağatay Tosun üstleniyor.

*KARANLIK SIR / MARROWBONE

Tür: Gerilim, Korku

Süre: 1s 51dk

Oyuncular: Anya Taylor-Joy,

George MacKay, Mia Goth

Ülke: İspanya, İngiltere

Vizyon Tarihi: 6 Nisan 2018

Yönetmen: Sergio G. Sánchez

Genç bir adam olan Jack ve kendisinden küçük olan kardeşleri Billy, Jane ve Sam'in büyük bir sırları vardır. 4 kardeş bir arada kalmaya devam edebilmek adına sevgili annelerinin ölümünü herkesten saklamak zorunda kalmıştır. Ancak bu şartla birlikte yaşamaya devam edebilecek olan kardeşlerin hayatını zorlaştıran bir diğer etmen daha vardır ki, bu sakladıkları sırdan çok daha kötücüldür. Genç kardelşlerin yaşadıkları malikanede şeytani bir varlık kol gezmektedir ve kardeşlere rahat vermemektedir... Sergio G. Sánchez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda George MacKay, Charlie Heaton, Mia Goth, Anya Taylor-Joy, Matthew Stagg, Nicola Harrison yer alıyor.

Not: Bütün filmlerin, ayrıntılı seans günleri ve saatleri için;

Agora Avm;

seanslara; http://www.biletiva.com/place/ADAPAZARI_AGORA_SINEMALARI linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serdivan Avm;

seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/serdivan-sinema-salonu

tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ada Avm;

seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/ada-sinema-salonu linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim