1.AYAK: Son yarışlarında beklentilere karşılık veremese de idman görü- nümü çok iyi olan SEMİH BEY, ilk defa çimde start alacak olsa da hazırlıklarında göz dolduran WINNER FACE ve son yarışlarına göre çok daha uygun rakiplerle kapışaçak olan gücüne inandı- ğım MAKAMBO üçlüsüne birincilikte eşit şans veriyorum. Formunda önemli gelişmeler kaydeden SHAHBANDAR’ı bu yarış dahil takibe alalım.

2.AYAK: Bursa’da kumda ve çimde kazandığı iki yarışıyla nihayet beklentilere karşılık veren KOÇERBEY, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında da tam anlamıyla kusursuz göründü. Tecrübeli jokeyinin de katkısıyla birincilikle burada da devam edeceğine inanıyor günün bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: İkincilikleriyle fit duruma geldiğini kanıtlayan ADIEU ilk planda şans verdiğim isimdir. Beğenilen pist görünümleri ve formlarıyla GINA MONTANA, TORUN CALLAS, KUPA ASI ve ÇIĞ sırasıyla favorinin rakipleri olacaktır.

4.AYAK: Uzun süredir idman pistinde dereceli işlerle hayatlarının ilk sınavlarına hazırlanan THE LAST ROMANCE ve MISTER POINT rakiplerine oranla kazanmaya daha yakın taylar. Hazırlıkları yeterli görünen GÜMRÜK- ÇÜ MUSTAFA ve KURUCU üçlüsü öndeki ikiliden sonra dikkate alınmalıdır.

5.AYAK: Denk güçteki safkanlar RIVER GIRL, ÇIKSALIN, DIRTY GIRL ve BOLD MAGIC arasındaki mücadelede az hata yapanın aynayı önde ge- çeceğine inanıyorum.

6.AYAK: Bu yarışı hedef yapılarak hazırlanan ACCELERATION, alternatif banko adayımdır. IRISH COUNTRY, LUXEMBURG, ROTABELLI ve LOVELY PRENS favorinin eksik koşması halinde devreye girmesini beklediğim safkanlar. Herkese bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (2-1-3-8) (6) (7-3-2-1-8) (8-4-2-3) (4-3-6-2) (6-4-2-8-11)