1.AYAK: Kilo farklarının şansları eşitlemesinin yanı sıra form durumları da birbirlerine yakın görünen ÜNSALMIŞ, UÇANBİLGİN, ÖZREİS, İDEALİST, PRATİK NEVZAT, KÜÇÜK DEMİRKIRIM ve ÖZKARA sırasıyla şans verdiğim safkanlar.

2.AYAK: Fazla zorlanmadan çimde kısa ve uzun mesafede iki yarış gören KING’S DAY, bu yarışına çok daha sıkı işlerle hazırlandı. İdman pistindeki kendinden emin görünümüyle kazanmasını beklediğim güçlü safkanı günün en güvenilir ismi olarak banko öneriyorum.

3.AYAK: Start aldığı iki yarışını da üst seviyede koşarak kazanırken güç ve kalitesini de ispatlayan ARAGORN, süper pist görünümüyle birincilik serisine devam edebilir. En az kendisi kadar formda ekürisi Mine Of Fire ile birlikte alternatif banko adayımdır. Her yarışında üzerine koyarak gelen FEARLESS ACTION, tecrübeli pilotuyla ekürilerin en ciddi rakibi olacaktır. İstikrarlı PADRE PADRONE sürpriz beklediğim isim.

4.AYAK: Gerek form gerekse performans da birbirlerine yakın olan DRIVE FASTER, I SAW THE SUN, MISS ELENI ve SPEEDY GUNNER arasında ayırım yapmak hayli zor. Yaşça büyük rakiplerinin yanında kilo avantajını iyi kullanmasını beklediğim AKON, gençliğinin verdiği avantajla sürprizi yapabilir, aman dikkat edelim...

5.AYAK: Çok iyi bir hazırlık devresine tabi tutulan LAWLEES ve BOLD MOVE küçük kuponlar için yeterli olur. Geniş kurgulara SÖĞÜT, COOPER GIRL ve ARMAROJA’yı da mutlaka ilave edelim.

6.AYAK: Takibimdeki İBRİŞİM’den bugün etkili bir performans bekliyorum. Formlarını artıran DIDONATO, PERSISTANCE, DIANA, QUEEN SALIMA, RENK FARKI ve SPACE GRAY daha sonra sırasıyla değerlendirilmesi gereken isimler. Herkese bol şanslar... CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-5-2-1-8-9-11) (2) (2-4-6) (2-3-4-6-9) (4-11-15-12-8) (4-3-1-2-10-7-12)