Karasuspor ikinci kez baraj takıntısı içinden evine Bölgesel  lig heyecanını  tasıdı.

   Sarı kırmızılı ekipe penaltılarla kaybeden Serdivanspor  bu ligin futboldaki bal yapmayan ,Bölgesel evi  gibi. Hep bildik yüzler, bildik futbol hikayesinin peşinde koşan ancak yaptıklarıyla bu ile kendini bir türlü sevdiremeyen , Sarı Siyahlı futbol kostumünün makyajı ,uzun bir aradan sonra döküldü. Onlar bu git gellere alışıklar. Umarım bu gidişinin ardından, dönüşleri daha renkli vede daha değişkenlik taşır.

   Karasuspor a gelince, onlar bu sene bu işe baş koydular. Direk çıkmanın eşiğinden döndüler. Perşembe günü birçok olumsuzluklara rağmen ,golcü İsak‘ın sakatlanmasına ,Mert‘in sakat sakat oynamasına rağmen daha fazla inanmışlar olarak kazandılar.

   Futbolda inanmışlık bir takıma artı değer kattığını ,Sarı Kırmızılı futbol kostümünü giyen oyuncu grupunda  gördük. Ben bu Sarı Kırmızılı Bal zafer‘inin içinden Hasan Özkan‘a ballı apolet uzatmak isterim.

  Karasunun futbol delisi,futbol sevdalısı bu genç kardeş, Fehmi Kurtuldu‘dan sonra Behcet Durak’la da yol ayırımı yaşadıktan sonra ,yeni bir Bal zaferinin içine imza atan önemli futbol aktörü oldu.

   Penaltılar biraz şans ,biraz beceri işidir. Karasu bu işin içinden bu yoldan da olsa, karlı çıkıp, Atatürk şehir stadındaki ikinci  Bal dansını evine taşıdı.

   Bu arada ben bu maçı yurt dışında İnternet aracılığı ile seyrettıim Eh gelişen teknolojinin nimetlerinden faydalanmak diye ben buna derim. Yayıncı kuruluşada bir şeyler  söyleyip Karasuspor‘u Bal zaferi ile baş başa bırakmak istiyorum.

    Bu arkadaşlar  maçı anlatırken oyun içinde isimleri geçtim penaltılarda ,penaltıları hangi oyuncuların atacağını bile bizden esirgediler. Bir dahaki yayında umarım bu eksiklik giderilir.

   Not: Karasu‘nun en yakın izleyicişi Cafer Erdoğana bu maç öncesi ne dedim, merak edenler ona bir sorsunlar.