Karasuspor’un yeni sezon kadrosunu  Kalaycıspor’la oynanan özel maçta izleme şansım oldu.

   İlk intiba olumlu değil. Güçlü bir grupta mücadele verecek olan Karasuspor’un futbol hayallerini yolun başında yerle bir etmek istemem. Kalaycıspor’un dirençli oyunu içindeki çözüm ip uçlarını yeterince sahaya yansıtamayan yeni Karasuspor’un oluşan kadrosu için olumlu futbol verileri bende yok. İnşallah yanılan ben olurum.

   Kura çekimi sonrası Başkanlarının da gerçekçi yaklaşımla benim rakibim Adapazarıspor ile Sapanca Gençlik demesine Karasuspor’u seyrettikten sonra ,onun bu tespitine benimde aklım yattı.    

   Karasuspor’un  oyuncu grubu içinde birkaç iyi adam var. Eskilerden kaptan İsak gençlere taş çıkartacak olgunlukta. Emircan ve Özkan Karasuspor’un kokusunu teneffüs eden oyuncular  olarak gözüme girdiler. Müzmin sakat Mert Marangoz’un futbolu bırakması bu takımın orta sahası için, önemli kayıp notunu buraya üzülerek düşmek isterim. Onun gibisi yeni Karasusporda yok be dostlar.

   Özel maçın içini özel futbol bilgileri ile dolduracak iç açıcı bilgiler olmadığı için sonuçta adı özel maç olan oyunun içini çok  fazla deşmeden lige bakmak gerek. Ancak eğer benim param olsaydı, iyi bir orta saha ,gol yollarını hareketlendirecek bir forvet  alırdım.

   Behçet Durak’ın başında bulunduğu Kalaycıspor  daha geçen yıldan dört maç cezası olan Berkay’ı alsa da oluşan kadronun Kalaycıspor’u Süper ligin iddialıları arasına iter diye düşünüyorum.

   Karasuspor önündeki koro kor oyun içinde gol yollarındaki  şansızlığı  veya beceriksizliği Teknik kadro tarafından sorgulanmalı. Bakmayın siz Kalaycı’nın 2-0 kaybettiğine birinci gol tamamen kaleci Haluk’un sorumsuz bacak arası ikramıydı. Haluk kardeşe tavsiyem olsun, kaleyi ve de kaleciliği ciddiye almaya bak. Bu halinle kaleci arayanlar için antipatik oluyorsun.

   Bu arada  Karaman’ın iyi takım kurduğu söylenen temsilcisi Adapazarıspor’un hiçte iyi olmadığı bilgilerini bana  bu işin deneyimli foto muhabirlerinden Ömer Sarıca iletti.

   Ben seyretmedim. Seyredenlerin yalancısıyım. Buna benzer bilgileri birçok yerden aldım. Bu da beni Sakarya’nın Baldaki havası adına üzdü. Eğer söylenenler doğruysa  içinde Gebze’nin, içinde Maltepespor’un, içinde Beylerbeyi’nin ,içinde iddialı Bursa takımlarının olduğu grupta desenize biz yine biz bize oynayacağız.

   İnşallah bu ürkütücü erken düşüncelerin tersi, Bal liginde önümüze servis edilir. İnanın bu konuda yanılmayı çok isterim. Yıllardır Adapazarıspor’dan sonra  Balda zirvede dolaşan olmadı. Keşke bu umutsuzluk futbol zinciri kırılsa.