Süper Play-off’ta  hafta içinde Kuzey Rüzgarı esti. Kocaalispor, Karasuspor ve Karasu Güven rakiplerini yenerek Bala çıkma yarışı içine yeniden farklı hesaplar eklediler. Adapazarıspor’un liderliğinde başlayan Hafta içi Play-off mücadelelerinde evinde As Akyazıspor’u farklı yenen Kocaalispor Cumartesi programına liderlik taşıdı. Karasu Güven Kalaycıspor’u  yenip yarışa katılırken, Karasuspor Karasu’ya lider gelen Adapazarıspor’u yenerek onların liderliğine son verip Bal için umutlanan skoru soyunma odasına taşıdı. 

İSAK ESKİ TAKIMINI YIKTI

Karasuspor Behcet Durak’ın ayrılığından sonra ikide iki yaptı. Sarı Kırmızılılar Karasuya lider gelen Adapazarıspor’u Karamandan sonra bir kez de evinde yenerek Bal yarışına yeniden pike yaptı. Karasudaki  mücadele içine usta bir golcü ayrılığı yansıdı. İsak eski takımı Adapazarıspor’a her iki yarıda attığı gollerle, onların Bal yürüyüşüne darbe indiren en önemli oyuncu oldu. Adapazarıspor’un kazanmak adına hiç bir şey yapamadığı, golünü de 90+5 de Furkan İğde ile bulduğu maçta, Karasuspor her hattıyla galibiyeti isteyen oyun anlayışı ile üç puanı fazlasıyla hak eden taraftı.

SERKAN HATTRİCK YAPTI

Karasuda Karasu Güven ilk yarı maçında Kalaycıda 3-2 kaybettiği maçın rövanşında hafta arası Teknik adam ayrılığı yaşayan Kalaycıspor’u Serkan’ın golleriyle yıldızı parladığı mücadelede 4-1 yenerek Bala çıkmak adına yeniden umutlandı. Serkan Kalaycıspor’un ipini çeken üç golü ilk yarıda atarak adeta günü bitiren oyuncu oldu. Kırmızı yeşilli ekibin diğer golünü son haftaların başarılı oyuncusu Sezai kaydetti.  Üç maçta sıfır çeken Kalaycıspor’un tek golünü ise penaltıdan Niyazi Polat kaydetti.

HARUN’LU KOCAALİ FARK ATTI

Kocaalispor kötü oynayıp kaybettiği Adapazarıspor maçından sonra As Akyazı’yı farklı yenerek tekrar Bal düşüncesi yaşamına sarıldı. Mavi Beyazlılar ilk devre maçında Erenlerde 5-0 yendikleri  As Akyazıspor’u rövanşta kendi evlerinde bu kez 6-0 yendiler. Kaleci Harun’un uzun bir aradan sonra kaleyi Mustafa’dan aldığı mücadelede Kocaalispor Play-offta hiçbir iddiası kalmayan As Akyazıspor’u Doğancan (3) Cem (2) ve Onur Yüksel’in attığı gollerle 6-0 yenip yarınki Karasu Güven maçına averajla liderli taşıdı.

HESAP KİTAP İÇİNDE NELER VAR?

Play-off’ta takımlar yedişer maç oynadılar. Şuan Kocaali 13 puanla averajla lider. Ancak 13 Puanlı Adapazarı  ikili averajda Kocaali’ye üstünlüğü var. Arkadan gelen Karasu Güvenspor ile Karasuspor 11 puanla yarışın içindeler. Hatta 10 puanlı Kalaycıspor’un da Bal içine koyabileceği hesap var. Geride kalan maçlara bakınca ne görürüz? Karasunun iki takımı Kocaali’ye gidecek. İki takım içinde Kocaali yolculuğu çok şey ifade ediyor. Kocaali Karasu Güvenle berabere kalıp, Karasuspor’u yendi. Kocaalispor 1-1 rövanşında evinde önce Karasu Güveni ağırlayacak, Sonra Karasuyla oynayacak.  Bu Cumartesi günü  Kalaycıspor Adapazarıspor’a kaybederse yarış dışı kalır. Kalaycıspor kazanırsa bu sefer Adapazarıspor elindeki avantajı başkalarının önüne önemli bir futbol ikramı olarak bırakır. Adapazarı kazanırsa yol alır. Çünkü Karasu’ya yenilmesine rağmen Karasu’ya iki puan üstünlüğü var.