Ligin daha başı.

   İlk maçların içinden çıkacaklar için kesin hükümlü olmayalım da, transfer döneminde atılan havalar eşliğinde  oluşan, sözüm ona 3 lig hedefine yürüyoruz mesajları içinden, Adapazarıspor adına  Karasuspor önünde ne tavşan, ne kuş çıktı. Çıka çıka futbol torbasından içi boş balon çıktı.

   Bu içi boş balonun içine basılacak futbol havası b u takımın içinden çıkmaz. Karamanda bizim evin derbisinden çıkan beraberlik Adapazarıspor için teselli puanı olur. Karasuspor bedavadan sevinmesin, Karasuspor deplasmandan aldığı bir puana çok ama çok üzülsün. Maçın içindeki en net gol pozisyonlarında önce ilk yarıda Özgür’ün ( Daha sonra kırmızı gördü) daha sonra Servet ,en sonunda ise daha evvel Adapazarıspor görmüş İsa’nın karşı karşıya pozisyonda karasız kalıp kaleciyi çalımlaması, çarpraza kaçması sonrası boş kaleye vurduğu topu Aytaç’ın çıkarması , Karamandaki oyunun 0-0 da kalmasının futbol resmi olarak önümüzdeki haftaya taşındı.

   Karasuspor doksan dakikalık mücadele içinde futbolun içinde var olan mücadele yüzdesini ,kazanmak adına yaptığı çıkışları rakibine oranla daha iyi yapan taraf olarak ,Karamandan evine umut taşıdı. Sarı kırmızılı ekip kazanamamanın yanı sıra, iki önemli silahı Servet ve Enes’in sakatlanarak çıkmaları ,onlar adına handikaptı.

   Adapazarıspor’a gelince ,bu takımın içinden iyiler kürsüsüne adam koymak çok zor. 4 forma nolu ( Murat) 27 numaralı (Oğuzhan ) dan başka forv et hattında gecen yıldan kalma Furkan İğde’ye de olumlu not uzatırken bile zorlanıyorum. Hakan Çalışkan yoktu. O gelirse ne olur? Benim beğendiğim Ergin ikinci yarının başında oyuna girdi. Futbol aklı iyide fizik olarak hiçte iyi futbol resmi vermiyor.

    Oyundaki karışıklık ,dosthane giden karşılaşmanın içindeki gerginlik olarak notlarımız arasına sızdı. Bu olayın Fazla büyümemesi, futbol dostluğunun sahada kalması, Derbiye yakışan güzellik olarak geride kaldı. Bundan sonrası için iki takımada düşünmeleri için zaman tanıyarak, başarı düşüncemizi onlara armağan olarak gönderiyoruz.

   Adapazarıspor’dan isim verirken günün daha iyisi Karasuspor’dan isim vermemek abestle iştikal olur diyerek yorum köşeme geri dönüyorum.

   Özkan bir joker . Nereye koyarsan koy yüreği ile oynuyor. Emircan, kaptan İsak ,net gol kaçırmasına karşın Sarı kırmızılı ekibin daha iyileri olarak iz bıraktılar.