1.AYAK: Her geçen gün geliştirdikleri formlarıyla kazanacak duruma gelen HAKKAK, BÜLENT, AŞANBEY, OĞLUM AZAD ve RÜZGARBERK birincilikte eşit şansa taylar. Ara veren Alper Kaan’ın anne kardeşi OZANEFE’yi bugün dahil her yarışında takibe alın.

2.AYAK: Son yarışını ağır kilosuna rağmen virajdan sonra aldığı liderliği daha da açarak kazanırken ne denil formda olduğunu ispatlayan BIG DADAŞ, stiline uygun binicisiyle alternatif banko adayı olaak değerlendirilebilir. İlgililerinin itinalı bakımı sonucu çok iyi duruma getirdikleri BAŞ BELA ve çimde üst üste kazandığı yarışlardaki başarısını kumda da devam ettirmesini beklediğim WOUNDED favoriye zor anlar yaşatmasını beklediğim isimler.

3.AYAK: Beğenilen pist görünümünün yanı sıra eküri avantajına sahip ALDEMİR, öncelikle dikkate alınmalıdır. Kazandığı yarışını beğendiğim HAMHAMA, ağır sıkletine rağmen grubun en formda safkanı ÜNLÜOĞLU, yanına at geldiğinde çok farklı koşan REŞİTBEY ve toparlandığı gözlenen KARAŞÖVALYE sırasıyla değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Rakiplerinden farklı güç ve kaliteye sahip olduğuna inandığım GÖRKEM, etkili pilotuyla bir başka alternatif banko adayımdır. Kazandıkları yarışlardaki formlarının üzerine koyduklarını galoplarında belli eden JAK VJETAR ve ELDORADO favorinin hata yapmasını bekleyecekler.

5.AYAK: Güçlü orijini ve formuyla TUĞALP başta olmak üzere LANDING, BAŞYAZAR, ESERALP ve NİZİP FIRTINASI sırasıyla şans verdiğim safkanlar.

6.AYAK: Son yarışını dikkate almadığım İPKİNHAN’ın bu defa sert binicisiyle kazanıp maiden yarışlara veda edeceğine inanıyorum. Günün bankosu olarak yazabiliriz.

ALTILIM: (6-3-1-7-9-8) (2-11-7) (3-4-1-2-6) (1-2-4) (2-6-8-1-7) (6)