Sakaryaspor’umuzun yeni seçilen Kulüp Başkanı İsmail Gürses “iyi transferler yapacağız ve bu ligde şampiyon olacağız” diyor. Bizde aksini düşünmüyoruz.  Çünkü bizim grupta ne ararsan var. 

   Çok önem arz eden takımları göz gezdirmekte fayda var.  Diyarbekirspor güçlü bizim grupta play-off oynadı. 2 yıl evvel Düzyurt bizim gruptan içeride 4 dışarıda 5 gol yedik 2. lige çıktı. Sonra küme düştü.  Şimdi bizim grupta.

   Darıca Gençlerbirliği var ve ikincilik tecrübesi bulunuyor.

   Muğlaspor var ve bir şehir takımı olarak kapalı kutu. 

   Adliiyespor, Play-off oynadı. Bu saydıklarım bir kaçı aslında bizi zorlayacak birkaç takım daha var onları yenmekte azda olsa zorlanacağız. Önemli olan iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz gerekmektedir.

   Sakaryaspor Başkan İsmail Gürses ve yönetimine güvenim sonsuz, iyi bir yönetim kurulu var ancak iyi bir uyum içersinde  olursalar çok iyi olacak, kopmalar olursa vay halimize diyorum

  Bu arada yeni Teknik Patron Cem  Canbaz ve ekibi bu takımın yükünü kaldırır mı? Onu da    kamplarda  ve hazırlık maçlarında ben ve spor severler çıplak gözle görecekler. Göle bir maya çaldık  tutarsa misali bu işler olmaz. 

   Gönlüm bu yönetimin ve teknik heyetin başarılı olmasından yana tabi ki  işler kötü giderse de alternatif  kulübün mevcut yapısında var.  Ancak İnşallah  bu durumlara gelinmez.  

   Sakaryasporumuz  iyi transferler gerçekleşir kaliteli oyuncular alırsa bizi kimse tutamaz sanırım liglerin  ilk devresini  eski Stadımızda oynayacağız.

   Saha çok kötü lige kadar inşallah futbol oynanacak hale gelir İnşallah.

 Bu arada unutmadan  taraftarlarımız  her gün  transferler ne alemde merak içindeler bekliyorlar.   Güzel transferler yapamazsak bu senede çıkamayız  diye sitemde bulunuyorlar.

   Taraftarlarımız gibi bizlerde Yeşil-Siyahlı takımımızı seneye 2. ligde görmek istiyoruz.

    Bizi İnşallah bu yönetim ve kadrosu bu isteğimizden mahrum bırakmazlar.

    Çünkü bu şehir bu lige yakışmıyor ve Süper Lige doğru yol almak istiyor. Hepimizin tek arzusu bu ve yola çıktık İnşallah başarır ve son yıllardaki mutsuzluğumuza son veririz…

   Hep birlikte hep beraber bu gemideyiz ve mutluluk da bizim hakkımız….