1.AYAK: Fazla zorlanmadan kazandığı yarışıyla orijininin hakkını veren ÖZBATU’dan ileride daha üst gruplarda bile söz sahibi olmasını bekliyorum. Güçlü safkan alternatif banko adayımdır. Son iki yarışındaki performansıyla dikkatleri çeken ŞİMŞEKBERK ve tatminkar formuyla DORU YİĞİT favorinin hatasını kollayacak isimler.

2.AYAK: Çok güvenildiği son yarışından üçüncülükle ayrılsa hazırlıklarında göz dolduran KALAMENDO ve ilk startını ikincilikle tamamlarken yetenekli bir isim imajı veren BABA HANCI öncelikle değerlendirilmelidir. Bir süredir koşmasa da yeterli işlere sahip VARAN EFE, grubun tecrübeli ismi FEHMİBEY ve son işinde adeta ayakları yere değmeyen GOOD MAN daha sonra şans verdiğim safkanlar.

3.AYAK: Uzun süredir koşmasa da sıkı bir hazırlık devresi geçiren ekürili TAÇSER ve süratli safkan BİRKASIM ilk planda düşünülmeliler. Bu aralar iyi bir form tutan DİLBER GÜLÜ, etkili binicisiyle GÖRGÜNCAN ve DOMATES GÜZELİ sürprizde önereceğim isimler.

4.AYAK: Üst üste mükemmel yarışlar koşan MALERBA ve bu yarışına itinayla hazırlanan BITCOIN ikilisine birincilikte eşit şans tanıyorum. Bilinen güç ve kaliteleriyle HOT CHOCOLATE ve GLOIN sağlam kuponlarda bulunmalı.

5.AYAK: Lehine pist ve mesafede tam dişine göre rakipler yanında KADHAN’ın çıktığı gibi bitirmesini bekliyor banko öneriyorum.

6.AYAK: Başarılı ilk yarışı ardından tırnağının ucuna getirilen FLASH FORWARD, ilgililerinin çok güvendiği BACHELOR DEGREES, her yarışında üzerine koyan STRONG BELIEF, istikrarlı yarışlar koşan ALPERBEY ve aşama kaydeden THE RED SEA rakiplerine oranla kazanmaya yakın gördüğüm isimler. Herkese bol şanslar… SALI ADANA PROGRAMI ALTILIM: (1-3-5 (6-1-13-3-4) (10-2-5-7-6) (6-1-4-3) (5) (6-3-12-1-13)