Sakaryaspor TFF 1 ligine yükselmek adına iki ayaklı ilk maçın ilkinde Bandırma önünde istenileni değil, içinde daha fazla hayal kırıklığı olan bir sonucu önümüze koydu.

Serdar’ın penaltı kaçırdığı ,penaltıyı kalecinin ayaklarına nişanladığı maçın içinden çıkan sonuç bize bir üst turu gösterir mi? Çok zor.

Bandırma önünde oynanan ilk devre oyununda Sakaryaspor’un rakip ceza sahası içinde daha fazla göründüğüne tanık olduk. Kaçan penaltı bu yarının içinde yer aldı.

Sahanın her yerinde bize göre daha iyi top kullanan Bandırma’ya bu yarıda sadece bir pozisyon verdik.

İkinci yarıda ne oldu? Yaser’in topa müdahalede yetersiz kaldığı pozisyonda Bandırma şans talih kader kısmet te olsa golü buldu. Bahrican’ın vuruşunda direk gole geçit vermedi de, geri dönen topun Ercüment’e çarparak gol olması izleyenlerde ve bizde soğuk duş etkisi yarattı.

Bu sürecin içinden kurtulmak adına yapılan, Umumi istek üzerine oyuna salınan Batuhan’la bulunan beraberlik golü üstüne bir umut golü gelebilirdi ama ,gelmedi. Bu süreçte Sakaryaspor’da kazanırdı, Bandırmada.

Sonuç Bandırma’ya taşınan azda olsa bir futbol şansı varda, takımın verdiği futbol resmi hiçte iç açıcı değil. Hele hele gol noktalarında büyük umut olarak görülen Beykan’ın tembel, isteksiz görüntüsü var ki sormayın gitsin. Bu çocuk oynadığı ile sanki Sakaryaspor’u kafasından silmiş gibi.

Yok yok bu Sakaryaspor’un futboldan başka derdi var. Bir ayrıntı daha Sakaryaspor’u Bandırma önünde istekli tutan ,diğer Bandırma maçlarına göre daha da arzulu kılan, seyredenlerin saha içine gönderdiği sinerjiydi. Geriye düşülen maçta Sakaryaspor biraz olsun canlandıysa, bunda tribünlerden sahaya postalana tehdit vari sloganları payı büyüktü.

Velhasılı kelam Perşembe akşamı ortaya konulan oyun ,alınan sonuç TFF 1 lig umudunun içinde umutsuzluk oranı fazla olarak Bandırma’daki rövanşa doğru yol aldı..

Futbolda Hakem tamam bitti demeden iş bitmedi ayrıntısı elimizde kalan futbol sermayesi olarak rövanşa taşındı.

Umarım Sakaryaspor’lu futbolcular Bandırmada tarih yazarak ,bütün olumsuz düşünceleri ters yüz ederler. Bu tür mucizeler futbol kitabında var.