Trakya temsilcisi SBS Kırklareli İnşaat karşısında ilk yarıyı 1-1 berabere geçen Teknik Direktör Engin Korukır’ın öğrencileri ikinci yarıda kabus gibi çöktüğü konuk takımın kalesini iki golle daha havalandırdı ve maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

***

SBS İnşaat Kırlarelispor karşısında müthiş bir direnç gösteren Sakaryaspor maça atak başladı. Talha Mayhoş ilk dakikalardan itibaren maçın en etkili ismi olacağının sinyallerini verdi. Aldığı her topu olumlu kullanan Talha, Serdar Ümit Deniz’le birlikte takımı maestro gibi yönetti. İkinci yarıda sakatlığı nüksederek yerini Sezer Badur’a bırakan Serdar, çıkana kadar maçın etkili oyuncularındandı.

TALHA DÖKTÜRDÜ

Talha ceza alanına kestiği ortaya dokunan Kırklarelispor defans oyuncusu topu filelerden çıkarmak zorunda kaldı. 31. dakikada gelen bu gol maçın da bol gollü geçeceğinin habercisi oldu. Konuk takım attığı golle ilk 45 dakikanın skorunu belirledi ama başına iş aldığından haberi yoktu. Zira Sakaryaspor kendi evinde en tehlikeli olduğu anlar seyircisinin desteğini aldığı böyle kritik anlardı.

MAESTORA SERDAR

İlk yarı 1-1 berabere sona erdi. İkinci yarıya müthiş bir hırs ve istekle başlayan Engin Korukır’ın öğrencileri konuk takımın kalesini abluka altına aldı. Birbiri ardına pozisyonlar üreten Sakaryaspor kabus gibi çöktüğü rakibinin üzerinden Mahir’in usta dokunuşuyla 2-1 öne geçti. Taraftarın Batuhan ısrarına kulak veren Teknik Direktör Engin Korukır tecrübeli oyuncusunu 61’de çime sürdü.

BATU İPE DİZDİ

Taraftara alkışla teşekkür eden Batuhan, 87’de Kırklarelispor defansını tespih tanesi gibi ipe dizdi ve attığı golle perdeyi kapatan isim oldu. Maç sonunda taraftarın isteği üzerine üçlü çektiren Batuhan seyirciler tarafından forması en çok istenen oyuncu oldu. Talha Mayhoş, Serdar Ümit Deniz, Batuhan Karadeniz ve Mahir Sağlık maçın en etkili isimleri olurken Ferhat Yazgan, Ramazan Çevik ve Ramazan Civelek görevini yapan oyunculardı.