1.AYAK: Safkanlar arasındaki kilo farklarının şans dengelerini eşitlediği koşuda DONT HESITATE, DEATH RACER, DOYOUN HEARTED, ASKOROZ, JETTAY ve ROYAL CAPUCINO ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

2.AYAK: Bursa’daki son yarışından 4’üncülükle ayrılan INNOVATION, bu pistte start aldığı 4 yarıştan 3’ünde potayı önde geçmeyi başardı. Burası için yaptığı hazırlıklarındaki kendinden emin görünümünün yanı sıra etkili binicisiyle kazanmasını bekliyor banko öneriyorum.

3.AYAK: Bu pistte birincilik yapamasa da 4 defa ikincilik elde eden AL UQSUR, ilgililerince buraya itinayla hazırlandı. Küçük kuponlara risk edilip tek bile atılabilir. Düzenli işlerle formlarını koruyan ÇINAR BEY ve AKARCA KHAN favoriyi zorlamasını beklediğim isimler.

4.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın olan TİRAJE, SON HATIRAN, LADY HATUN, CEYLİNSU ve TANYERİ’yi ayırımsız kuponlarımızda birlikte bulunduralım.

5.AYAK: Bu pistteki ilk yarışındaki üçüncülüğü ardından ilgililerince çok iyi duruma getirilen SEVENTH SENSE, burada ve Bursa’da üst üste kazanan KARADAMAR, her geçen gün farklılaşan JUNIOR ZAPPA ve grubun kalitelisi BABADÖKER’i ayırımsız yazalım.

6.AYAK: İkinciliğiyle kazanmaya hazır olduğunu belli eden AKBEYAZ AFRODİT, bir başka alternatif banko adayımdır. Bu tayın bekleneni verememesi halinde CANIMBİLSEV, ÖZÜMKARASI ve ANDREA HANIM’dan birinin devreye girmesini bekliyorum.

CUMA iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (4-5-3-2-1-10) (2) (6-5-4) (5-4-3-2-6) (8-6-5-1) (1-4-11-3)