1.AYAK: Son yarışında alternatif banko önerdiğim ancak ikincilikte kalan yetenekli safkan EMPIRE SON’ın kazanacak kıvama geldiğini düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

2.AYAK: Ankara pistinde başarılı yarışlarına şahit olduğumuz KARAFIRAT bir adım önde olan isimdir. Rakipleri ise önce STRABON, GÜMBÜRGÜMBÜR ve ECO LION, sonrasında FOREST EAGLE ve SAMRAVHAN olacaktır. Yeri olanlar CLASSIC HARMONY ve COLIMA’yı mutlaka ilave etsinler.

3.AYAK: Kaliteli safkanların katıldığı günün en önemli koşusunda; form durumlarına göre RUNNER BULL, COPPERFIELD, PERFECT WARRIOR ve ORADINARIO sırasıyla şans verdiğim isimler.

4.AYAK: Sık koşmasına rağmen en az kendisi kadar iyi durumdaki ekürisiyle KILAVUZAĞASI ve hazırlıklarını be- ğendiğim DEDE SEYFO bir adım önde olan isimlerdir. Rakipleri ise formlarını ileriye taşıdıkları gözlenen OĞUZBOYLU, TOYDEMİRCAN, TAMERŞAH ve MERTBABA şeklinde olacaktır.

5.AYAK: Birbirine denk olduğunu düşündüğüm safkanların yer aldığı bu koşuda etkili binicisiyle AKHUN bir adım önde olan isimdir. Hazırlıklarında formlarının üzerine koydukları gözlenen ENDEREFE, ATMACA BEYİ ve ERKMEN favorinin zorlu rakipleri olacaktır.

6.AYAK: Aradan sonra gördüğü iki koşudan sonra kazanacak kıvama geldiğini galoplarında gözlemlediğim KARACAGÜZELİ alternatif banko adayım olacaktır. Rakip yazmak isteyenler ise en az kendisi kadar formda eküriye sahip MELEKSİMA ile YARIŞINKIZI’nı değerlendirmeleri yeterli olacaktır. Herkese bol şans diliyorum.

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (7) (5-3-2-1-7-6-4-8) (5-4-2-1) (2-1-5-6-4-7) (5-1-3-2) (10-3-13)