1.AYAK: Son 2 yarışını kolay kazanırken ne denli formda olduğunu belli eden KRALARSLAN’ın kusursuz pist görünümüyle bugün de kazanacağına inanıyorum. Alternatif banko adayımdır. Rakip yazmak isteyenler, ANADOLUKAN’ı kuponlarına ilave edebilir.

2.AYAK: Yarış kazanamamış safkanları iki grup halinde değerlendireceğim. İlk grupta THE JET PLANE, SPACE GRAY, AKDERE, WELKIN ve GRANDE COPO yer alırken, ikinci grupta ise HOBART, SÖGÜT ve ELOIN isimli safkanlar şans tanıyorum.

3.AYAK: İstanbul’da kazandığı son yarışında çok beğendiğim YOLDAŞ- HAN rakiplerine oranla bir adım öndedir. Rakipleri ise önce SATANHAN, MANİ- DAR ve ÖZİLHAN, sonrasında ise ÇIRAK, BİNBİR ve YURDAKUL şeklinde değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Kaliteli safkanların yer aldığı bu koşuda, düzenli işlerle formunu koruyan BITCOIN alternatif bankom olacaktır. Yanına rakip düşenenler, bu pistte çok başarılı yarışlara imza atan grubun kaliteli safkanı HOT CHOCOLATE’ı yazabilir.

5.AYAK: Kalitesine inandığım, ikincilikte kaldığı son yarışıyla kazanacak düzeye geldiğinin sinyallerini veren ORANGE BLOSSOM sert pilotuyla birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Rakipleri ise sıklet avantajları bulunan HOY HOOY ile ÖZDEMİR isimli safkanlar olacaktır.

6.AYAK: Son yarışlarının ilk iki sırasını paylaşan ALDERAMİN ile BİRKASIM arasındaki rövanş mücadelesinde iki safkan ayırım yapmadan birlikte dü- şünülmeli. Yeri olanlar ALBURAK KIZI isimli safkanı da ilave edebilirler. Herkese bol şans diliyorum.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-2) (11-10-1-12-6-7-9-5-3) (5-1-3-4-6-2-7) (6-1) (4-5-8) (2-3-4)