1.AYAK: 1.AYAK: Oldukça süratli gidecek yarış bizleri bekliyor. Bir önceki yarışını kazanabilecekken jokeyinin hatalarından kaybeden, son koşusunu ise mesafeden ötürü eksik koşan EFESLİ bugün için yapacağı kısa sprintiyle kazanan olacaktır diyor günün de bankosu olarak kuponlara öneriyorum.

2.AYAK: Son koşularıyla kıpırdayan ŞAHIMSIN başta şans vereceğim isim olacak. ALJABAR ve BAKIRCI ilk kez koşacak olsalar da hazırlıklarıyla dikkat çeken taylar. AKHARMAN ile KARADAĞLI ikilisine de dikkat etmekte fayda var.

3.AYAK: Düzlük üzerinde sürekli sertlik yapan ve bir türlü kendini yarışa vermeyen NAÇAL bugün bu huyundan vazgeçer koşacağım derse kazanır. Aksi halde ön grubun içerisinde yer alıp düzlükle beraber kendini gösterecek olan MAKAMBO en ufak hatada devreye girer.

4.AYAK: Sentetik pist yarışını ölçü almadığım GOLD POLAT bugün çok farklı performans sergileyecektir. UĞUR BUBAM artan formuyla kesinlikle ihmale gelmeyecek bir isim olup, PASTORAL SENFONİ ve MY PRIDE ikilisine de dikkat etmekte fayda var.

5.AYAK: Günün en zor yarışı ile karşı karşıyayız. Her ne kadar az at koşacak olsa da birbirlerine denk güçteki isimlerin kapışmasına sahne olacak bu yarışta her bir taya eşit şans verip ‘HEPSİ’ yazarak burayı rahat geçmekten yanayım.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; istikrarlı yarışlarıyla dikkat çeken BUĞRAHAN ile BEYHANEFE ikilisine ilave olarak bugün ilk startını alacak olan VARDARSEL ayırt edilmeden kuponlara beraberce yazılmasını önereceğim taylar.

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (7) (8-2-4-1-6) (5-1) (1-3-5-6) (6-2-3-1-4-5) (4-3-10)