1.AYAK: Dençk güçteki safkanların bir araya geldiği bu koşuda yeterli form durumlarına sahip görünen ve yatkın oldukları mesafede start alacak olan DALİCİM başta olmak üzere REiSOGLU, GÜMÜŞKESEN, CANKURTBEY, ÖNCÜPINAR ve SANBERK sırasıyla değerlendirilmesi gerekir.

2.AYAK: Beğenilen pist görünümleri ve ciddi hazırlıklarıyla rakiplerinden bir adım öne çıkan PARAPUL, BELLA CIAO, KIND OF BLUE, DENİZ MAVİSİ ve JULIANNA arasındaki birincilik mücadelesinde son metrelere daha diri giren aynayı önde geçer.

3.AYAK: Bu yarışı için yaptığı galoplarında oldukça sağlıklı görünen HAKKAK, maiden yarışlara veda etmeye en yakın aday konumundadır. Sürekli geliştirdikleri formlarıyla kazanacak düzeye gelen NAMZET, KURABİYE CANAVARI ve BADESU üçlüsü favorinin zorlu rakipleri olacaktır.

4.AYAK: Süper bir form tutan ULUKIZ, her ne kadar önde rahat kalmayacak olsa da inatçı karakteriyle kazanmaya en yakın isimdir. Eski gücünde görünmese de kısa mesafelerde süratli stiliyle söz sahibi olmayı başaran SAHİPBEY favorinin tek ciddi rakibi olacaktır.

5.AYAK: Performanslarının birbirlerine üstünlük kurabilecek düzeyde olmalarının yanı sıra form durumları da birbirlerine yakın görünen BAHATTİN, ÇAKIRYUSUF, KARAÇELİK, KAYABERT ve TAMERŞAH ayırım yapmadan kuponlarda birlikte yer almalıdır.

6.AYAK: Son yarışında kısalan mesafeden etkilendiğini düşündüğüm BLAZING GIRL, bu defa uzayan mesafenin lehine olmasıyla kazanmasını beklediğim isimdir. Günün bankosu olarak kuponlarımızda yerini alabilir. CUMARTESi iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (8-3-2-1-5-6) (8-3-4-1-7) (1-3-2-7) (1-5) (3-2-1-8-4) (7)