1.AYAK: Sık koşturulduğu için gerçek gücünü son zamanlarda gösteremeyen EZHARBEY formda aprantisiyle favorim. Tek rakibi daha önce bu pistte kazanan İZTAN’dır.

2.AYAK: Eksik işlerle katıldığı ilk yarışta beklenilen başarıyı gösteremeyen PANCAKE, yarıştan sonra gördüğü arada iyi bir form yakaladı. Bugün rakiplerini geride bırakmasını bekliyor ve banko olarak öneriyorum.

3.AYAK: Süratli geçmeye aday bu koşuda, mesafenin başarı ismi TİJİWARE kazanmaya çok yakın. En yakın rakibi Puzzle’a oranla kilo avantajını iyi kullanırsa günün ikinci bankosu olacaktır.

4.AYAK: İyi form tutan atlarla, formu yükselmekte olan atların mücadelesinde ilk şansı METECİK’e veriyorum. Yarışı süratlendirecek birkaç safkanın arkasında takip edebilirse sonlarda yapacağı sprint ile yarışı lehine çevirebilir. Başlıca rakipleri ERBABAM ve ASARCIKLI’dır. Sürprizi BALTACI iyi durumuyla yapabilir.

5.AYAK: Start problemi olmasaydı CİHANGÜL şimdiye kadar maiden’a çoktan veda ederdi. Bugün banko önermek start probleminin devam edip etmediğini bilmediğimiz için büyük risk olur. Ancak 5 boya kadar oyalanırsa yine de birincilik şansı olacaktır. Sigorta olarak IMOGEN eklenerek rahat bir yarış izlenebilir.

6.AYAK: Kazanma problemi yaşayan safkanların toplandığı bu yarış sürprize en müsait koşulardan biri olarak göze çarpıyor. Hakkında uzun zamandır iyi şeyler duyduğumuz ancak kazanma başarısı gösteremeyen MISTER BOND tartışmasız favori olmakla beraber, safkanın kötü koşması durumunda kalan bütün safkanların şanslarının eşit olacağını düşünüyor ve imkanlar dahilinde mümkün olduğunca fazlaca at eklemenizi öneriyorum.

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (1-6) (9) (5) (2-5-7-3) (1-4) (HEPSİ)