1.AYAK: 1.AYAK: Son koşusuna bir türlü anlam veremediğim bugün için uygun kilosunun avantajını kullacağına inandığım ALTIN KAFES burada kuponlara başta şans vereceğim isim olacak. Trafik problemi yaşamaması halinde REKOR en ciddi rakibi olurken, CEP DURAK ve ODDJOB göz ardı edilmeliler.

2.AYAK: Çok daha ciddi erkek rakiplerine kafa tutan ve bugün hemcinsleri arasında start alacak olan ATEŞBİBİ bir aksilik olmadığı takdirde kazanacaktır diyor günün de ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Nihayet uygun rakipler yakalayan bir isim ERTEMİZ. Uyum sağladığı binicisinin idaresinde uygun rakiplerini geride bırakacaktır diyor günün bir diğer bankosu olarak öneriyorum.

4.AYAK: Her ne kadar az at koşacak olsa da birbirlerine denk güçteki isimlerin kapışmasına sahne olacak bu yarışta süper formuyla dikkat çeken SKY WOLF başta şans vereceğim isim olacak. KATMA DEĞER yarışın yüksek sürate binmesini bekleyecek. EL NINO rahatsız edilmezse çok daha etkili olur. ŞEKER HANIM ve SUPER STEEL de ihmale gelmezler.

5.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte başlayacak olan İngiliz tayların kapışmasında her türlü sonuca açık olmalıyız. Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren tayların bir araya geldiği bu yarışta mümkün olduğunca çok isme şans verelim. CHISPA, DENİZ MAVİSİ, RICH CAT, PRINCESS SABA, KÜPŞEKER ve FEARLESS GIRL öncelik tanıyacağım isimler.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; bugün için farklı yarış yapacağına inandığım SERAPHIC ve KEMANCI KIZ burada öncelikli olarak kuponlara işaretlenmeli. KARAHEVES, CERSEI, GÖLALAN ve IMPASSABLE GIRL şanslı gördüklerim.

Herkese bol şanslar...

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (9-5-1-4) (4) (9) (4-3-2-6-5) (2-4-10-8-7-6) (13-3-1-4-2-6)