1.AYAK: Mesafenin kısa olması, binicilerin en ufak hatalarının, sonucu etkileyeceğinin en büyük göstergesidir. Yarışın dişi atlara ait olması ile kilo dengelerinin farklılık göstermesi koşunun zorluk derecesini yükseltmiştir. Bu veriler eşliğinde hazırladığım sıralamam ise önce WHIPLASH, KESME ŞEKER ve BABUSHKA daha sonra LHAZAREEN, SAN MARINO ve DIANA şeklinde olacaktır.

2.AYAK: Günün en zor koşusu olduğunu düşündüğüm bu mücadelede sıralamam ÖZDOĞA, ÖZÜGÜZEL, BELALI GELİN, SEFİRA, BADE HANIM, HANIM HANIM, ASRI SAADET, FIRTINA TOYNOK ve CAİZE şeklinde olacaktır.

3.AYAK: Sahiplerinin çeşitli nedenlerden dolayı satışa çıkardığı bu safkanların koşusunda dikkatli olmamız gerekmektedir. Çeşitli sıkıntılar nedeniyle bir türlü hak ettiği yere gelemeyen KISS YOUR HANDS ilk şans verdiğim isimdir. Rakipleri olarak ise sırasıyla FANTASTIC LERO, SPEEDY GUNNER, ERSÖZLÜ ve BEYAZ BULUT şeklinde değerlendirebilirsiniz.

4.AYAK: Son koşusunda tırnağının ucuna geldiğini gözlemlediğim BOMBACAN bu rakiplerini geride bırakacak kalite ve güce sahiptir. Günün ilk bankosu olarak kuponlarınıza yazmanızı öneriyorum.

5.AYAK: Koşu hayatına geç başlamasına rağmen kumaşını belli eden KING’S DAY rakiplerinden bir adım önde olan isimdir. Rakipleri ise sırasıyla ADALYN, ELOIN, LEGEND OF SIS, GOLDWYN ve İSKEÇE şeklindedir. 6.AYAK: Rakiplerine nazaran kilosunun hafif olması, koşu performansının en üst seviyede olması, mesafenin lehine olması PALERMO isimli safkanın kazanması için yeterli gördüğüm verilerdir. Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum. Herkese bol şans diliyorum.

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (4-5-2-7-3-1) (5-12-4-6-10-1-7-8-11) (10-2-1-5-3) (4) (3-5-8-10-4-1) (10)