1.AYAK: Üst üste kazandığı yarışlarıyla formunu kanıtlayan ŞİRİNCE devam eden bu formuyla hiç kuşku yokki koşunun en şanslı ismi konumundaki tayı. Uzayan mesafede etkili olabilecek görüntü sergileyen PAÇİ ile takibimdeki DİABOLİK göz ardı edilmemesi gerektiğine inandığım isim isim.

2.AYAK: Sevdiği piste çıkacak olan HOSLİ yarışın süratli gitmesi halinde sonlarda kendini göstermesini beklediğim isimdir. Bu kez uygun grup yakalayan BAYBAŞKAN en ciddi rakibi olarak kuponlardaki yerini almalı. Bu ikilinin her ne kadar şansını bir adım önde görüyor olsam da STALLION FALCON ile GREY CLOUD da ihmal edilmemesi gerektiğini düşündüklerim.

3.AYAK: İlk startında ortaya koyduğu performans dikkat çekici olan ZILLION gelişen yarış nefesiyle kazanan olmaya yakın görünüyor. İlk startında hayal kırıklığı yaşatan beklentilerin bir hayli yüksek olduğu ÖMER IN MY MIND en ciddi rakibi olarak dikkate alınmalı. MACCHIATO ise bu ikiliden hemen sonra.

4.AYAK: Günün en zor yarışıyla kar- şı karşıyayız. İki isim dışında tüm safkanlar yarış hayatlarında birincilikle kısa sürede tanıştılar. BEYZAYAR ile MİRA MİRA her ne kadar bir adım önde görü- nüyor olsalar da KARASULTAN, GÜRDEMİRKIR, CAMGÖZ, BERENGÜL ve LOLAN GÜZELİ de kuponlarımızda bulundurmamız gereken isimler.

5.AYAK: Birbirinden etkili yarışları- na tanık olduğumuz HONEY RYDER süren formu ve usta jokeyiyle birlikte günün güvenilecek ismi olarak dikkat çekiyor, bankom.

6.AYAK: Her ne kadar bir süredir koşmuyor olsa da SON OĞUL hazır gireceği yarışında başta düşünülmeli. MİRZALAĞA, KORCAN ve BALTACI rakipleridir. CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (2-8-4) (3-1-5-8) (10-2-7) (3-7-1-4-6-2-5) (4) (3-1-5-2)