1.AYAK: Handikap 14 mücadeleyle başlayacak altılının ilk ayağına dikkat. Son koşusuna hayran kaldığım İNFİCAR, bomboş kilosuyla bu şartları seven MAVİ BAHAR, ilk startını uzak kazanan KUTALMIŞ ilk planda düşünülmeli. DEDE SEYDO, TAMERŞAH ve FAHRENHEIT, ŞİMŞEKBERK, EFİL EFİL ve MACERACI daha sonra sırasıyla değerlendirilmesi gereken taylar.

2.AYAK: Kalabalık sayılabilecek bu grupta, her yarışta başka bir ismin rakiplerini geride bırakabildiğini görüyoruz. Risk alıp sıralama vermek yerine HEPSİ tercihini daha mantıklı görüyorum.

3.AYAK: İlk üç isimden birisinin kazanmasını bekliyorum. Son yarışını göz okşayan şekilde kazanan SORGUNASLANI, SATANHAN ve ÖZPAR’ın buraya yeterli olacağı kanaatindeyim. Grup 1 koşup dördüncülük elde eden CEVHER’i de kuponlara ilave etmekte fayda var.

4.AYAK: Rakiplerinden daha formda olan CHEHALIS ve DARKHOLM arasındaki mücadeleye sonlarda FOREST EAGLE da katılmaya çalışacak.

5.AYAK: Son yarışını KV-6 koşan HAZİNE MALI, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında kendinden emin bir görünüm sergiledi. Yeni yeni form tutan rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

6.AYAK: Son iki yarışını kazanırken ne denli formda olduğunu da ispatlayan YANTAR, devam ettirdiği formuyla birinciliklerine bir yenisini daha ekleyebilir. İkincilik serilerinin birincilikle sonlandırmayı hedefleyen formda PALERMO favorinin yarıştaki tek zorlu rakikibi olacaktır. Herkese bol şanslar...

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (5-9-6-1-2-3-4-7-8) (HEPSİ) (8-1-7-5) (2-1-5) (9) (3-2)