Genel kurula gitmeden önce Sakaryaspor kırmızı gruba düştü, süper..

Geçen seneyle kıyasladığımızda Fatih Karagümrük’ün şampiyon olduğu 8’li play-off’tan Tuzlaspor, Kastamonu var, 2. lige yeni çıkan Ergene Velimeşe, Van Büyükşehir, Bayburt Özel İdare bizim grupta, transfer yapamayan Karabükspor ve Birevim Elazığspor 1. ligden geldi..

Deseler ki bana “şuraya 18 takım yaz” böyle denk getiremezdim..

Beyaz Grup kurtla sofrası..

Baksanıza şuraya;

“Geçen sene Sakaryaspor’la büyük bir yarış içine giren Yılport Samsunspor, Sakaryaspor’un olaylı iki maç oynadığı Amed Sportif Faaliyetler, 8’li play-off’ta şampiyon olan Fatih Karagümrük’e yarı finalde elenen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor’a yarı finalde elenen Sarıyer, play-off oynayan ve çeyrek finalde elenen Şanlıurfa, 1. Lig’den düşen Afjet Afyonspor 2. ligde beyaz grupta toplandı, çalsın sazlar..

***

“Nalbant hayırlı olsun” haberleriyle gittiğimiz genel kurulda en büyük sürpriz elektriklerin kesilmesi oldu, basın en arkadaydı, konuşmaları duyamadık, hislerimle yazıyorum..

Son iki yılda iki final kaybeden Sakaryaspor’un yeni başkanı İbrahim Nalbant, beklentiler şampiyonluk..

Duyduğum kadarıyla yeni başkan İbrahim Nalbant devraldıkları borcu 35 milyon TL olarak telafuz etti..

Dün kü genel kurulla bayrağı İbrahim Nalbant’a teslim eden başkan Cevat Ekşi cevap hakkı istedi; “Biz geçen sene görevi devraldığımızda tablo daha karanlıktı” dedi, mesaj Cevat Ekşi’den önceki başkan İsmail Gürses’e gitti, İsmail Gürses Göcek’te..

Bu tartışmalar ışığında en güzeli yeni başkan İbrahim Nalbant’ın iç transferde Dilaver Güçlü ile anlaştığını söylemesiydi..

Genel kurul sonrası öğrendik ki Samsunspor’dan okeyi alan forvet Berk İsmail Ünsal sözleşmesini tek taraflı feshetti, Sakaryaspor’un en büyük kaybı; Oğuz Kocabal!.

Genel kurul bitti, transfer engelini ortadan kaldırmak şart oldu ki yeni başkan İbrahim Nalbant transfere engel dosya sayısını 25 olarak açıkladı ve ekledi; “Ara transferde sayı 35’e çıkacak..”

Rüstemler’de elektrikler kesildiği için karanlıkta seçtiğimiz İbrahim Nalbant koltuğa oturdu, gözler yeni başkanda, Sakaryalı teknik direktör Bülent Uygun’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’de..

Nalbant açacağını söylediği transfer engelini ortadan kaldırırsa Yüce bu adamın peşinden ayrılmaz, tribünler dolar, Bülent Uygun ilk kez Sakaryalıların gönlünde taht kurar, kavga biter, haydi hayırlısı..

SANTRA HARİCİ

Kin tutana yüktür