Manisa maçında satılan 8 bin biletten elde edilen 130 bin TL’lik hasılattan masraflar çıktıktan sonra elimizde 70 bin TL kaldı, Manisa galibiyetine verilmesi gereken primin yarısı..

Niğde’yi yeneceğiz, haydi yönetim..

Yönetime bakıyoruz, aklı BMC’de kaldı..

Bizimde..

Niğde’ye uğurlamaya hazırlandığımız lider Sakaryaspor’da takımın morali yerinde ama yönetimin morali yerlerde sürünüyor..

Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç “BMC 2 milyonu 4 taksitte verecek, sonrası aydınlık değil” dediğinden bu yana teşhis bu, reçete peçeteye yazıldığı için ıslandı..

Sonra bu haberi önceki gün “10’da 1’i garanti!” başlığıyla manşete astık..

Bu başlığın açılımı; 20 milyonun 10’da 1’i yolda..

Değişik yorumlar aldık ancak Sakaryaspor’a sponsorluğu yılan hikayesine dönen BMC ile ilgili Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç’in olsun, bizim olsun, bu işin mimarı AK Parti Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun olsun beklentisi bu değildi..

Hayaller 20 milyondu, gerçekler 10’da biri..

Genç “Arkadaşlar 5 milyon bekliyorduk ama 2 milyonun 4 taksitte ödeneceği tarafımıza bildirildi, 500 bin TL’yi Nisan’da alacağız, devamı yıl sonuna kadar ödenecek, sonrasını sonra konuşacağız” dediğinden bu yana 20 milyonun buhar olduğuna mı ağlayalım, bereket versin mi diyelim, şaşırdık..

Anlatmaya çalıştığım bu, sahipsiz şehrin büyük takımı bu ancak kime ağlayalım..

İyi ki transfer açılmadı, yanmıştık..
Yandıkça gıdıkladık, Şenpiliç imdadımıza yetişti..

Manisaspor maçında stat içinde Şenpiliç reklamları görüldü, açıklamayı Başkanvekili Cumhur Genç yaptı..

Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç, stat içi reklam karşılığında 300 bin TL destek veren Şenpiliç’e teşekkür etti, taraftarlara sitemlerini gönderdi..

Alacağın olsun BMC, hayallerimizle oynadın..

Teşekkürler Şenpiliç, yaramıza pansuman oldun..

Genç “Manisaspor maçında 15 bin kişi vardı, satılan bilet 8 bin. Size şöyle bir örnek vereyim, numaralı tribünde satılan bilet 250, herhalde seyirci sayısı 2 bin 500’den aşağı değildi. Maratonda da aşağı yukarı tablo aynı, kale arkalarında rakamlar daha gerçekçi. Bu demek oluyor ki taraftarımız bilet almayı sevmiyor” dedi, beleşçilere mesajı gönderdi..

Tek çare passolig..

Aynı maça internet üzerinden satılan bilet 29..

Hakikaten hem Sakaryaspor’u seviyoruz, hem de maça beleş girmeyi!.

Genç, Hacı’ya sahip çıktı!.

Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç Rüstemler’de basın mensuplarına yaptığı açıklama esnasında Manisaspor maçında oyundan çıkarken taraftarın ıslıkladığı Hacı Ömer’i de yanına çağırdı, arka çıktı..

Genç “Hacı Ömer daha 21 yaşında, bizim oyuncumuz. Rica ediyorum, bu gençlere destek verelim” dedi..

İşte destek, işte şans..

Biz demiyoz ki “Hacı 5 yıl önce sen A takıma yükseldiğinde senin yaşıtın Cengiz Ünder amatör kümede oynuyordu”

Diyoruz ki; “Haydi Hacı, ne kadar şanslısın, top hala sende. Topu yeme, kafanı kaldır, paylaş”

Aynı gün en güzelini 3-2’lik Manisa galibiyetini değerlendiren teknik patron İsmail Ertekin söyledi; 

“2-0 mağlup duruma düşen takımı taraftarın sahiplenmesi güzeldi. Biz her takıma karşı zorlanırız ama ciddiye aldığımız her maçı kazanırız”

Ertekin devam etti; “Sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle sallanmalar yaşıyoruz. Kağıt üstünde -4 puanlı Manisaspor kolay gözüküyordu ama derslik bir maç oldu. Dersimizi almışızdır” dedi..

Ertekin geçen haftaya göre dersini iyi çalışmıştı, hiç falso vermedi..

Geride kalan 22 hafta da içerde-dışarda puan olarak önemli kayıplar yaşanmadığını söyleyen Ertekin “Oyuncularım takdiri hakediyor. Her takıma karşı zorlanırız ama ciddiye aldığımız her maçı kazanırız. Bu yolda bizi engelleyecek tek şey sakatlıklar ve cezalar olur. Birlikte oynayan, savaşan, kazanmaya uğraşan bir takımız. Samsunspor kadro olarak bu ligin en iyisi ama şampiyon biz olacağız” dedi..

İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz..

Sakaryaspor’da önemli Niğde Anadolu maçı öncesi en büyük merakınız zannediyorum ki sakat oyuncuların son durumu.. Sakatlığı nedeniyle Manisaspor maçında forma giyemeyen sağbek Ferit Erişçi’nin yarın deplasmanda oynayacağımız Niğde Anadolu maçında forma giyebileceğini söyleyen Sakaryaspor teknik patron İsmail Ertekin “Berk İsmail ve Alper Tursun haftaya deplasmanda oynayacağımız Amed maçına yetişir” dedi, önce Niğde..

Kazanacağız, biz de gidiyoruz..

SANTRA HARİCİ

Aşk, bir orduya meydan okumak,

bir kişiye esir düşmektir..