İkinci yarı ilk maçında stada gelenler, Sakaryaspor’un galibiyeti ile liderliğinin devamını düşünenler hayal kırıklığı yaşadılar. Futbolcu ve taraftarlar karşılarında böyle bir rakip beklemiyordular herhalde.       

            İki kez öne geçen Sakaryaspor, ne yazık ki avantajını koruma becerisini gösteremedi. Keçiören, oyunun başından sonuna kadar ısrarla puan almayı düşünen bir görüntü verdi. İki kanatta görev alan 1 ve 17 numaralı oyuncuları yeşil siyahlı savunmacılara zor anlar yaşattılar maç boyunca. Ayrıca Keçiören sağ beki geriden oyun kurucu olarak çok başarılı oyun sergilerken maalesef ona engel olunamadı.

            Ertekin hocanın kendisini attırmasına da ne demeli? Pozisyon icabı yan hakemle başlayan itirazlarının sonucunda, orta hakeme de ısrarla birkaç kez sert şekilde ‘gel buraya, gel buraya’ diye çağırmasına şaşmamak elde değil! Netice… 30 dakika takım yardımcılarla devam. Yanlışlığa itiraz edebilirsin, ancak bunun da bir sınırı vardır. Bizler Ertekin Hoca’yı geldiğinden beri böyle sinirli hiç görmedik.

            Acaba içeride bir şeyler mi oluyor. Maçın başlarında kulübede görevli yönetici, basın mensuplarına istifa ettiğini mesajla bildiriyor ve 60. dakikada Ertekin Hoca aşırı sinirli hareketlerinden dolayı tribünlere gönderiliyor!

            Sakaryaspor, önümüzdeki periyotta zorlanacak gibi. Transferi kapalı, yedek oyuncular yetersiz. Adeta 11 kişilik bir takım görüntüsü veriyor. Bu maraton bu şekilde nasıl devam eder? Sarıyer deplasmanı zirve için son viraj olacak. En az 1 puan alınması mecburiyeti var. Aksi halde, rakiplerinin galip gelmesi durumunda iki-üç sıra aşağı inme olasılığı mevcut.

            Yönetim ve teknik kadronun başta Ertekin Hoca’ya bu toparlanma sürecinde çok iş düşüyor. İşleri kolay değil. Kolaylıklar onların olsun…