1.AYAK: Henüz 4 defa start almasına rağmen başarılı yarışlarıyla güçlü orijininin hakkını vermeye başlayan PASTOR, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında formunu üst düzeye taşıdığı gözlenmiş olup öncelik tanıdığım safkandır. Son üç yarışından ikisini kazanırken formunu kanıtlayan SOLID BROTHERS favorinin en ciddi rakibi konumundadır. Bu tip gruplarda zaman zaman etkili sonuçlar elde edebilen WILDEST INDOCHINA ve LET HER GO ikilisini kuponlarımıza ilave etmekte fayda görüyorum.

2.AYAK: Bu yarış için sıkı bir hazırlık devresi geçiren YOLDAŞ, LORD ve YOLDAŞAĞA ilk planda değerlendirilmelidir. Eski gücünde görünmese de kalitesiyle BAŞPEHLİVAN, ilerleyen yaşına rağmen gördüğü yarışlarla kazanacak düzeye gelen OVA, sıklet dezavantajına rağmen hazırlıklarında dikkat çeken YÜKSELİM ve toparlanma çabasındaki KRALINADAMI daha sonra sırasıyla dikkate alınması gerekir.

3.AYAK: İlgililerince bu yarışına özenle hazırlanan CİVANIM, mesafenin de lehine olmasıyla kazanmaya yakın görünüyor. Alternatif banko adayımdır. İdman görünümü dikkat çekici olan MONTANA’yı tek ciddi rakip olarak görmekteyim.

4.AYAK: Zaman zaman birbirlerine üstünlük kurabilen HÜRADAM, BİNBİR, TURBOCU, İDEALİST, ONURŞAH, ÖZYEL ve ENİSKEREM sırasıyla değerlendirilmenizi önereceğim safkanlar.

5.AYAK: Dereceli işleriyle dikkatleri üzerine çeken KAHRAMAN KENTLİ, ilk startından birincilikle ayrılabilir. Uzun süredir özenle hazırlanan GRAYOCEAN ve MUNKHBAT da mutlaka yazılmalıdır.

6.AYAK: Üst üste kazandığı yarışlardaki kusursuz formunu koruyan HARRAS birinciliklerine bir yenisini daha ekler. Günün bankosu olarak öneriyorum. Herkese bol şanslar… SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (7-4-3-1) (4-5-3-7-8-1-2) (4-1) (3-2-4-5-7-1-6) (6-5-9) (3)