1.AYAK: Bu mesafedeki son yarışlarında beğenilen HANGOVER ve VARAN EFE öncelikle değerlendirilmeliler. Hazırlıklarında üzerine koydukları gözlenen HIAWATHA ve APPLE JACK bu yarış dahil takip listesine eklenmelidir. İlk yarışından ikincilikle ayrılıp bir süre ara verse de hazırlıkları yeterli BAY PATRON kesinlikle göz ardı edilmemeli. Koşunun sürprizini ise EXPECTED TIME ile KANBEDRİ yapabilir.

2.AYAK: Yarıştaki 3 yaşlı isimlerden birisi olan MAJOR TROWBACK, daha önce handikap yarış kazanmış taylardan olup koşuyu lehine çevirebilir. İyi durumlarıyla EMPIRE SON, AKAN BULUT, LAGRİMAS ve DEDEM MEHMET daha sonra sırasıyla dikkate alınması gerekenler.

3.AYAK: Daha evvel birlikte start alıp ilk iki sırayı paylaşan REINA DE DIAMENTES ve GİZMO küçük kurgular için yeterli. Formunu artıran ve üst gruplara da göz kırpan LUCKY FOOT bu tayların hatasını kollar. Geniş kurgularda MONSHAU, SAADETCİM ve SCARY GHOST da ilave edilebilir.

4.AYAK: Yarışa tek dişi olarak katılan HAFO, bugün taşıdığı kilosuyla katıldığı son yarışı Handikap 17’yi kazanmayı başardı. Benzer koşullarda katılacağı bugünkü yarışta yine söz sahibi olmasını bekliyor ve banko yazmanızı öneriyorum .

5.AYAK: Kazandıkları yarışlardaki formlarının üzerine koyan ASTEROID, ÖZBATU ve ÖZERMAN buraya yeterli olur. Yeri olanlar ULUKAAN’a bir çarpı atabilir.

6.AYAK: Totolarına baktığımızda rakiplerinden daha pişkin oldukları anlaşılan DUMBLEDORE, LOMBARDI ve YELLOW FIN arasından birinin kazanacağını düşünüyor ve 3 isimle burayı geçmenizi öneriyorum.

Herkese bol şanslar. PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (5-9-6-2-3-4-7) (3-1-2-10-9) (2-1-5-6-7-8) (1) (4-5-2) (2-6-9)