Tıbbi, mali ve idari durumlarının değerlendirildiği toplantı Akyazı Devlet Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Sağlam’ın başkanlığında yapılan toplantıya Tıbbı Hizmetler Başkanı Prof.Dr. Yusuf Yürümez, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hacı Ali Kâhya, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak ve hastane başhekimleri katıldı. Sağlam, 44 yoğun bakım yatağını daha yakında hizmete sunacaklarını kaydetti.

HASTANELER
Bir süre önce hizmete giren Karasu ve Sapanca yeni hizmet binalarının da değerlendirildiği toplantıda yeni düzenlemeler ve eski malzemelerin de ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılabilmesi gündeme gelirken, yakın zamanda Hendek ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de vatandaşlara hizmet vereceği vurgulandı.

ÇALIŞMALAR
Genel Sekreter Sağlam, yenilenen hastanelerin vatandaşlara ve çalışanlara hayırlı olmasını dilediği konuşmasında “Fedakarca çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hizmet kalitemiz günden güne artıyor. Çok önemli yatırımlar yapıldı ve devam ediyor. Bize düşen bu yatırımları en iyi şekilde halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim