Valilik toplantı salonunda yapılan imza törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zeki Toçoğlu, Başkanı ve AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti il Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar ve davetliler katıldı.

TAMAMLANMIŞ OLDU

Atılan imzalarla Sağlık Bakanlığı ile Orman ve Su işleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen mutabakat neticesinde SEAH Bahçesinde Sağlık Müdürlüğüne arsa tahsis işlemi de tamamlanmış oldu.

CİDDİ İHTİYAÇTI

Vali Mustafa Büyük imza töreninde, ‘Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi içindeki Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arsayı Sağlık İl Müdürlüğüne Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olması için yer tahsis ettik. Binamız için yapılan imzaları attık. Çok ciddi bir ihtiyaç olan sağlık konusunda kullanım alanı kurulacak. Yeni hastane binamızın Sakaryamıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’ diye konuştu.

KULLANIM ALANI

SEAH bahçesine yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bin 500 metrekare kapalı alana inşa edilecek. Hastane 3 kattan oluşacak. Binada, idare binası, satış salonu, misafir salonu ve toplam 18 daire yer alacak. Toplam kullanım alanı 2 bin 520 metrekare olacak olan hastane binasına lojman binası da yapılacak ve toplam kullanım alanı 4 bin 70 metrekare olacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim