Üzgün, ‘21 yüzyılda bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu’ konulu sempozyumda, ‘Sayın liderimiz şehit düştü. Ölümü halen sır olarak ortada duruyor. Yazıcıoğlu’nu bilerek ortadan kaldırdılar’ dedi.

İSTİKLAL MARŞI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sempozyumda ilk olarak Yazıcıoğlu için mevlidi şerif okutuldu. Ardından Adapazarı İlçe Başkanı Melahat Üzgün konuşma yaptı. Daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

ADAM GİBİ ADAM

BBP İlçe Başkanı Melahat Üzgün Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne neden olan kazanın aydınlanmasını istedi. Üzgün, ‘Rahmetli liderimiz adam gibi adamdı. Anadolu delikanlısıydı. Onun da dediği gibi ayakta durmanın da, oturmanın da garantisi yok. Bir saniyesine bile hakim olamadığımız bir dünya için fırıldak olmanın alemi yok.  Onu unutmadık, unutturmaya da niyetimiz yok” diyen Üzgün, “O’na ait videoları ne zaman izlesem hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yüreğimiz buruk. İçimiz hüzünle dolu. Ölümü bir kaza değildi. Onu bilerek ortadan kaldırdılar. Hepimiz birer Muhsin Yazıcıoğlu’yuz. O’nun izinden yürüyeceğiz’ şeklinde konuştu.

KATILIM AZ

BBP Adapazarı İlçe Başkanı Melahat Üzgün, Orhangazi Kültür Merkezinde düzenlenen “21 yy’da bir Alperen “Muhsin Yazıcıoğlu” konulu sempozyuma katılımın az olmasına tepki gösterdi. Üzgün ‘Yazıcıoğlu’nu seven bu kadar az kişi mi var? Nerede ahde vefa? Ben Yazıcıoğlu adına düzenlenen ne varsa iki elim kanda bile olsa gidiyorum. Nasıl olur da buraya kimse gelmez? BBPli olarak bir avuç değiliz. Utanıyorum bu durumdan, bunları söylemekten’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim