Biri kadın 2 kişi Akyazı Konuralp Mahallesinde ikamet eden emekli Müezzin Enver Yıldırım Yatsı namazı için Camiye gitmesini fırsat bilip evde yalnız bulunan eşinden 500 lira gasp ederek kayıplara karıştılar.

 Edinilen bilgilere göre Akyazı Konuralp Mahallesi 2038 nolu sokakta Emekli Müezzin Enver Yıldırım’a ait eve giren biri kadın 2 kişi evde yalnız bulunan eşi Safinaz yıldırımı tehdit ederek cüzdanında bulunan 500 lirayı alıp kayıplara karıştılar.

Safinaz Yıldırım eşim yatsı namazı için Camiye gitti. Ezan okununca bede namazımı kıldım o arada kapı zili çaldı. Eşim geldi zannederek kapıyı açtığımda karşımda başında bere olan biri kadın 2 kişi içeri girmek istedi ben kapıyı kapatmak istesem de gücüm yetmedi İçeri girdiler ..Bana evde para altın ne varsa ver dediler çok korktum evde para altın yok dedim erkek olan elini beline attı silah veya Bıçak çıkarıp beni öldürecek diye panik yaptım cüzdanımda bulunan 500 liraya yakın parayı onlara verdim başkada bir şey yok dedim o anda evin önüne bir Otomobil yanaşınca panik yaptılar ben orada bayılmışım çekip gittiler.

Daha sonra eşim Cemiden döndü durumu anlattım hemen Polisi aradı Polis gelip ifademizi aldı daha sonra Karakola gidip yeniden ifade verdik durum bundan ibaret dedi.

Polis evredeki güvenlik kameralarından yola çıkıp zanlıları yakalama çalışması başlatırken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Alaattin ONUR

Editör: TE Bilişim