Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Seyyar Giyim Eşya Satıcıları Esnaf Odasının üyeleriyle bir araya geldi. Serdivan’da gerçekleşen programa Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Seyyar Giyim Eşya Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe, oda başkanları, esnaflar ve çok sayıda katılımcı yer aldı.

DESTEK
Programın açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Tepe, “Toplantı vesilesiyle bazı talep ve sorunlarımızı da sizlere iletmiş olduk. Bunların çözüme kavuşturulacağından şüphemiz yok. Gelişen Dünya şartlarında kendimizi yenilemek ve Dünya düzenine ayak uydurmak en büyük temennimiz. Bu noktada da devletimizin, belediyelerimizin ve sizlerin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

DİYALOG
Başkan Zeki Toçoğlu, “Esnaflarımızla iyi bir diyalog halindeyiz. Bugüne kadar da hep birlikte iyi bir mesafe katettik. Katlı Pazar’da yapılacak bir proje için de Büyükşehir olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Her zaman ifade ediyorum: Esnafımızın hangi alanda olursa olsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemiz ile ilgili olan sorunlarını çözmeye hazırız” dedi.

EVET KARARI
Toçoğlu, “Önümüzde çok ciddi bir süreç var. Ben Cumhurbaşkanlığı Sistemini belediye başkanlıklarına benzetiyorum. Seçtiğimiz isim hemen işinin başına geçiyor. Meclis seçiliyor. Meclis, belediyelerin denetim, bütçe gibi işlerini takip ediyor. Cumhurbaşkanı seçilen isim hemen çalışmaya başlayacak. Zaman kaybetmek yok. İşler hızlanacak” dedi. Oktay YILMAZ

Editör: TE Bilişim