Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Aydın Bahar ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri olan iş adamları MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver'i ziyaret ederek, adaylığını hayırlı olmasını dilediler. Adapazarı Belediye Başkan adayı Ahmet Tufan Demircioğlu ve İlçe Başkanı İsmail Küçük'ün de katıldığı tebrik ziyaretinde, SASİAD Başkanı Aydın Bahar Ünver'in adaylığının Sakarya'ya ve Ülkemize hayırlı olmasını diledi. 
DERNEK 
SASİAD'ın çalışma ve faaliyetlerini aktaran Aydın Bahar, " Derneğe üye iş adamlarımızın gelişmesi, kalkınması hülasa şehre daha fazla katkı sağlamaları amacıyla belirlediğimiz vizyon çerçevesinde ekibimizle çalışmalar yapıyoruz. Tek amacımız sanayicilerimiz ve şehrimizin çok iyi bir noktaya gelmesidir. Hedeflerimiz işadamlarımızın ticaret hayatını geliştirmek ve fayda sağlamaktır" dedi.
ÇALIŞMALAR 
Şehrin eksikliklerine dikkat çeken Bahar, "Sakarya'da profesyonel anlamda yaptığımız fuar organizasyonlarımız maalesef modern bir fuar alanı eksikliğinden dolayı kurban gitmektedir. Ticari hayatın en büyük eksikliklerinden bir tanesi de budur.Çok amaçlı yapılacak olan bir fuar merkezi her alanda şehrimize hizmet verecektir. SASİAD olarak bunun içinde gayret içindeyiz" dedi.
İÇ TURİZM 
Sakarya'da iç turizmin gelişmesini arzu ettiklerini söyleyen Bahar, "Bölgemizden geçen insanları şehrimize çekecek yatırımların yapılması gerekir. 'Sakarya'ya bir uğrayalım' dedirtmemiz gerekiyor. Şehrimizin bir cazibe merkezi, görülmeye değer, merak uyandıran ve ilgi çeken bir yer olmasını arzu ediyoruz. Bu mana da yapılacak olan tüm projelerde, şehrin menfaatine olan her şeyde yanınızdayız" dedi.
EKONOMİ 
İş adamlarının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, SASİAD'ın eski yönetim kurulu üyesi olduğunu söyledi. Sakarya'da ticaret hayatının içinde olduğunu söyleyen Ünver, iş hayatında yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini söyleyerek, "Esnafın, tüccarın, ticaret erbabının ve sanayicinin yaşadığı tüm sorunlara hakim biri olarak bu yönde de çeşitli hazırlıklar yapıyoruz" dedi. 

GÜNÜ BİRLİK 
Şehrin her alanda büyük eksikliklerinin bulunduğuna işaret eden Ünver, "Sakarya'nın gelişiminde Allahın izniyle vatandaşlarımızın vereceği oylarla yeni dönemde Milliyetçi Hareketin kadroları olarak her alanda çağ atlatacağız. Şehrin her bölgesinin, mahallesinin sorunlarını biliyoruz. Yapılanlar ortada. Günü birlik hareket eden zihniyetlerin şehrimize verdiği değeri herkes görüyor" dedi.
YENİ SAYFA 
Ulaşımdan, şehircilik anlayışına kadar her anlamda köklü değişimler yapılması için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ünver, "Sakarya'nın artık yeter dediğini görüyoruz, duyuyoruz. 31 Mart 2014 sabahı Sakarya için yeni bir sayfa açılacak" dedi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılmasının ardından, iyi niyet temennileriyle sona erdi. 

 

Editör: TE Bilişim