Akyazı D140 Karayolu Batakköy kavşağında TIR kazası sonucu yaşamını yitiren 18 yaşındaki Eda Özden Kızılbayır aile mezarlığında Dualar ve Gözyaşları arasında toprağa verilecek.

Çarşamba günü sabah saatlerinde Akyazı Batakköy kavşağında TIR kazasında ağır yaralanan daha sonra hayata tutunamayan Hasan Nambil ve Rahmi Özden’in torunları Recep Nambil ve Recai Nambil’in yeğenleri,  Erol Özden'in kızı 18 yaşındaki Üniversite öğrencisi Eda Özden Akyazı Bataköy Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Kızılbayır aile mezarlığında dualar ve göztaşları arasında toprağa verildi.

Feci bir Trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Eda Özden’in cenazesi evindeki taziyede Baba Erol Özden Anne Aygül Özden yakınlarının yardımlarıyla ayakta durabildiler.

Cenazeye Özden ve Nambil ailelerinin yanı sıra Sakarya Milletvekili Zihni Açba, belediye başkanı Hasan Akcan, siyasi parti ilçe başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri. İlçe Emniyet müdürlüğü asayiş şube komiseri İshak Göz ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Alaattin ONUR

Editör: TE Bilişim