Başkan Yazıcı ile birlikte Akyazı Gülistan Anaokulu velilerinin düzenlemiş olduğu bayrak sergisine de katılan Can, Başkan Yazıcı’dan Akyazı’da diğer yapılan kültürel ve sosyal faaliyetleri de dinledi. Akyazı’daki Kültürel ve Sosyal aktivitelerin ve faaliyetlerin böylesine fazla olması ve öğrenci velileri ile de kenetlenmiş bir Akyazı belediyesi görmüş olmaktan mutluluk duyduğunu da ifade eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can  bu davranışın diğer belediyelere de emsal teşkil etmesi gerektiğini de belirtti.

Akyazı’nın bir çok noktasını Başkan Yazıcı ile birlikte dolaşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “Akyazı’da bir çok yeri Başkanımız ile birlikte gezdik şunu samimiyetle söylüyorum ki  Yemyeşil doğasıyla, Havasıyla şirinliği ile Akyazı’ya hayran kaldım buraya sık sık gelmek lazım Akyazı Belediye Başkanımız Yaşar Yazıcı böylesine güzel bir ilçede başkanlık görevini ifa ettiği için çok şanslı bundan sonra da sık sık buraya ziyarete geleceğim” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı İlçe gezisinden sonra Akyazı Belediye başkanlığı’na geçerek bir süre burada sohbet ettiler. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı kendisini ve ilçeyi ziyaret gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a  ziyaret anısı olarak hediye verdi. 

Editör: TE Bilişim