Karapürçek Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan köprüde çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, yenilenen köprünün bölge ulaşımına uzun yıllar hizmet sunacağının altını çizdi.

Ulaşım Güvenliği Artacak
Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yaz aylarında şehrimizin birçok bölgesinde sel felaketi yaşandı. Karapürçek de selden zarar gören ilçelerimizden biriydi. Hükümetimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz eliyle selden zarar gören tüm bölgelerimizde çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamladık. İnşallah yaşanan sel sonrasında zarar gören Uludere Köprüsü’nde de yenileme çalışmalarımız kısa süre içerisinde sona erecek. Böylelikle Karapürçek mahalleri arasındaki ulaşım güvenliği daha da arttırılmış olacak” diye konuştu.

Karapürçek’e Yeni Yatırımlar Geliyor
Karapürçek’in önemli yatırımlar ile buluştuğunu kaydeden Karapürçek Belediyesi Başkanı Yıldırım ise, “Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eliyle ilçemizde önemli yatırımlar hayata geçirildi. Yaşanan selin izleri kısa süre içerisinde silindi. SASKİ’nin yeni dönem projeleri kapsamında da ilçemize yaklaşık 17 milyon TL’lik altyapı yatırımı ulaşacak. Birlik ve beraberlik içerisinde Karapürçek’in standartlarını yükseltiyoruz. İlçemizde hayata geçirilen tüm çalışmalar için değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Uludere Köprüsü Yenileme Projesi
Uludere Köprüsü’nde devam eden yenileme çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Karapürçek Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahalleleri arası ulaşımda önemli bir yeri olan Uludere Köprüsü’nde çalışmalarımız devam ediyor. Yenilenen köprü 18 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olacak. İnşallah Uludere Köprüsü’ndeki çalışmalarımızı bir ay içerisinde tamamlayacak, yeni köprüyü Karapürçekli hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim