Sakarya Ülkü Ocakları yönetimi yüzlerce ülkücüyle birlikte Ankara’ya akın etti. Başbuğ Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümünde kabri başında dualar eden Sakaryalı ülkücüler ardından Kızılcahamam’da bulunan Ülkücüler Şehitliğe giderek dualar etti.

4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden MHP’nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş, ölümünün 20’nci yıl dönümünde Ankara’daki mezarı başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekillerinin katıldığı anma programına binlerce ülkücü de katıldı. Sakarya Ülkü Ocakları da 5 otobüsle Ankara’da düzenlenen anma törenlerine katıldı. Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Mete Çakı, İlçe Ocak Başkanları ve yüzlerce ülkücü merhum Türkeş’in kabri başında dualar etti. Anma töreninde Bahçeli kısa bir konuşma yaparken, Başbuğun kabrine karanfiller bırakıldı

YEMİNLİYİZ

Sakarya Ocak Başkanı Mete Çakı, “Başbuğumuzun doğumunun 100′ncü, vefatının ise 20′nci yılını idrak ediyoruz. Ocak Genel Merkezimizin de kararı doğrultusunda bu yılı,  ‘Başbuğ Alparslan Türkeş’ yılı olarak geçireceğiz. Başbuğumuzun bizlere emanet ettiği Ülkü Ocaklarının ilelebet yaşaması ve Türk Milletinin yarınları olan Ülkü Ocaklıların kutlu ilerleyişi için her türlü bedeli ödemeyi göze alarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkü Ocaklılar her biri bir bayrak olduğunun bilincinde olan yiğitler, bu bayrağı kirletmeden, yere düşürmeden, lekelemeden; bölünme kabul etmez bir bütün halinde tam bağımsız Milliyetçi Büyük Türkiye için yeminlidirler” dedi. 

Editör: TE Bilişim