Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi Yürütme Kurulu Başkanı SAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Güçlü, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, 40 okulun proje koordinatörü öğretmenleri ve okuma gruplarında yer alan öğrenciler katıldı.

 

BAŞARI

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi Yürütme Kurulu Başkanı eski bakanlardan SAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Güçlü, Anadolu Mektebi Projesi’nin 23 ilde, lise ve üniversite öğrencilerinin yaptığı okumalarla sürdürüldüğünü, projeyi duyan herkes tarafından teveccühle karşılandığını, gün geçtikçe büyüdüğünü belirtti.

 

ANADOLU

İl Milli Eğitim Müdürü Töre ise, “Kurumum ve şahsım adına, ülkemizin geleceği ve müreffeh yarınları adına, burada bulunan ve ülkemizin dört bir yanında geleceğe yürüyen gençlerimize Anadolu Mektebinin kapılarını açtığı için, bu projeyi bir bebek misali büyüten, Prof. Dr. Sami Güçlü’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 

OKUYUN

Töre öğrencilerin kitap okumayı bir yaşam tarzı haline getirmesini öğütleyerek, “Mevlana’nın Pergel Metaforu’nda ifade edildiği üzere, bir ayağımızla değerlerimize sıkı sıkıya bağlı olarak, yere sapasağlam basıp medeniyetimizin bizlere atfettiği mirası taşırken, diğer ayağımızla bilim, fen ve teknoloji zirvelerinin özlemini duyacağız” dedi. Metin IŞIKER

Editör: TE Bilişim