Bu kapsamda Adapazarında 15 gün önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevinden tahliye olan Ali G.yi takibe alan jandarma, şüpheliyi 30 gram bonzai ve 6 kişiyle birlikte yakaladı.Ali G.nin iftar sonrası evinde İstanbul’dan getirttiği bonzaiyi gramı paketi 50 liradan sattığı öğrenildi. Rüstemler Mahallesinde oturan Ali G.nin iftar sonrası evine gelenlere bonzai sattığı öğrenildi. Tilki Ali olarak tanınan Ali G.ve 6 kişi yapılan baskınla göz altına alındı. Evde yapılan aramada paketler 80-100 içimlik 30 gram Bonzai ele geçirildi.7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

300 KÖK
Diğer bir operasyon ise Karasu’da yapıldı. Jandarma ekiplerinin ormanlık arazide yaptığı arama çalışmasında, 300 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hint keneviri ekimine yönelik yaptıkları çalışma kapsamında ormanlık arazide yaptığı aramada, boyları yaklaşık bir metreyi bulan 300 kök dişi Hint keneviri buldu. Jandarma ekipleri, kenevirleri söktükten sonra yakarak imha etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÜST ARAMASI
Dün akşamda Sakarya Emniyet Müdürlüğü güven timleri, hareketlerinden şüphelendikleri bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Güven timleri, Sakarya Mahallesi Derman Sokağında S.K isimli şahsın hareketlerinden şüphelendi. Şahsı durduran polisler üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirdi. Güven timleri şahsı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerine teslim etti.

 

Şehirde kullanımı artan ve ölümlere neden olan uyuşturucu madde kullanımına karşı Jandarma ve Emniyet operasyon üstüne operasyon düzenliyor.

Editör: TE Bilişim