Başkan Yazıcı, müteahhit firma yetkilisinden konutların daha erken tarihte teslimi için söz aldı. Törende konuşan Başkan Yaşar Yazıcı “birçok projelerimiz var ve onları zamanı geldiğinde yine böyle törenlerle sizlere anlatacağım. Bugün burada Akyazı belediyesi TOKİ işbirliği ile yapılacak olan 385 konutun temelini atacağız. Bu sevincimize ortak olmak için alana gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konutlar Yıl Sonu Teslim Ediliyor

Başkan Yazıcı TOKİ konutlarını yapacak olan firma yetkilisini yanına çağırarak “TOKİ evlerini bize 29.7.2014 tarihinde teslim edeceksiniz. Şartnamenizde bu yazıyor. Başbakanımız bu tür temel atma törenlerinde müteahhidi çağırıp pazarlık yapar. Bizde bir pazarlık yapalım” dedi. Başkan müteahhitle görüştüklerini ve Akyazı TOKİ evlerinin 31.12.2013 yılında yani bu yılsonunda teslim edeceğine söz verdi. Kendilerine buradan teşekkür ederim” dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur tarafından açılış duası yapıldı. Temel atma butonuna Vali Mustafa Büyük, İlçe kaymakamı Erdoğan Beypınar, Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve başkan Yaşar Yazıcı birlikte basarak yapılacak inşaatları ilk harcı gönderdiler.

Başkan Karacasu Projesi Sözünü Aldı

Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Karacasu projesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan söz aldığını belirterek, projenin kısa sürede hayata geçeceğini müjdeledi.

Editör: TE Bilişim