Edinilen bilgilere göre Akyazı'dan Dokurcun istikametine gitmekte olan Nihat Şanlı idaresindeki 54 H 0** plakalı hafif ticari araç ile Nallıhan’dan yüklediği ağı sodayı Derince limanına getiren  Mustafa Kazan idaresindeki 06 NAR *** plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma sonucu TIR yoldan çıkarak şarampole düşerken Hafif ticari araçta sürücüsü ise çarpışmanın şiddetliyle araç içerisinde sıkıştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı İtfaiye Kaza kırım kurtarma ekiplerince uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan ağır yaralı Hafif ticari araç sürücüsü Nihat Şanlı 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hafif ticari araç sürücüsü Sürücü Nihat Şanlı kaldırıldığı Akyazı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza nedeniyle D140 kara yolu bir süre trafiğe kapalı kalırken Otomobil içerisinde başka bir ayakkabı bulunması üzerine jandarma ve vatandaşlar etrafta başka bir yaralı olabileceği üzerine çevrede bir süre arama yaptılar.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Alaattin ONUR


Sakarya - Tır Ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı 1 Ölü paylaşan: haberler

Editör: TE Bilişim