Polis ve jandarmanın 7/24 mücadele etmesine rağmen uyuşturucu, şehrin gündemindeki ilk sırada. Özellikle öğrencilere musallat olan zehir tacirleri, okul yöneticilerini de, velileri de kara kara düşündürüyor. Velilerin önerisi, ‘Topyekün mücadele’

BÜYÜK BİR ENDİŞE

Tüm ülkede olduğu gibi Sakarya’da da, gençlerin en büyük düşmanı olan uyuşturucu, polis ve jandarmanın yaptığı tüm çalışmalara rağmen şehrin birinci gündem maddesi olarak karşımızda duruyor. Özellikle okul yöneticileri ve öğrenci velileri, gençler için büyük bir endişe içinde.

OKUL ÇEVRELERİ

Polis ve jandarma hemen hemen her gün uyuşturucu tacirlerini yakalayıp, adalete teslim ediyor. Buna rağmen zehir tacirleri yerden biter gibi gençleri zehirlemeye devam ediyor. Özellikle okul çevreleri, zehir tacirlerinin yuvalandıkları yerler olarak gösteriliyor.

BİRLİKTE MÜCADELE

Bu konuda veliler şu öneride bulunuyor; “Bu konuda polis ve jandarma yalnız bırakılmamalı. Bütün belediyeler, bütün resmi kurumlar, bütün sivil toplum kuruluşları belli bir planlama sonunda bu illet ve bu illeti satanlarla topyekün mücadele etmeli. Sonuca ancak böyle gideriz”

Editör: TE Bilişim