ÖZKARAMAN’A ÖVGÜ

Yaklaşan yerel seçim sürecinde her ay düzenli olarak yaptıkları toplantıyı bu ay genişletilmiş olarak gerçekleştiren Ak Parti Taraklı İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerde yapılması gereken çalışmaları tartıştı. Toplantıya katılan AKP Milletvekili Hasan Ali Çelik Taraklı da değişim rüzgârlarının esmeye devam ettiğini belirterek bunun süreceğini söyledi. Konuşmasında Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman için, "Özkaraman, yaptığı hizmetlerle Taraklıyı öne çıkan bir ilçe yapmıştır. Taraklı’nın yıldızı daha da parlayacaktır" dedi.

KATILIM

AKP Taraklı İlçe Teşkilatında düzenlenen Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısına İl Yönetim kurulu üyeleri, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Canan Çakmak ve partililer katıldı.Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Belediye hizmetlerini anlattı.

ALT YAPI

Taraklı’nın makûs kaderini yenmeye başladığını ifade eden Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı’nın altyapı sorunlarının çözümünde sona gelindiğini ifade ederek; ‘Taraklının her köşesinde alt yapı ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte. Bu çalışmalarda sona yaklaşıldı. Halkımızın sabrı sonrasında alt yapıda sorunsuz ilçe haline geleceğiz”
Taraklı Belediyesinin geçmiş hizmetlerinden de söz eden Başkan Özkaraman “Taraklı artık adından sıkça söz edilen bir turistik yer olmuştur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim