1967 yılında Toplum Sağlığı Merkezi 2005 yılında Dr Mehmet Özaslan Aile Sağlık Merkezi  ve 1990 yılları arasında yapılan Lojmanlar iş makinesiyle yaklaşık 2 saatte yıkıldı.

Entegre Sağlık Merkezinin yapılaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a 26.dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu’na ve Sağlık bakanına Taraklı’ya hastane yapılması için büyük mücadele veren AK Parti ilçe başkanı Erdal Özen Taraklı Medya.com İmtiyaz sahibi Murat Diri’ye açıklamalarda bulundu.

Taraklı’da en önemli sorunlardan biri olan hastane konusunun da çözüldüğünü söyeleyen Başkan Özen,’’Allah’ın izniyle bu sorunu da çözmüş bulunuyoruz.

Sağlık Bakanlığına ait olan 2 dönümlük araziye inşa edilecek olan yeni Entegre Sağlık Merkezi 2 katlı olacak. İçinde Röntgen, laboratuar ve 112 Acil hizmetleri hep birlikte hizmet verecek olan Entegre Sağlık Merkezinin 180 ile 270 gün arasında teslim edileceğini söyleyen Özen, Sağlık konusunda bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve Sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a çok teşekkür ediyorum. Yeni Entegre Sağlık Merkezi Taraklı’lı vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun ‘’dedi.

Diğer yandan Entegre Sağlık Merkezi yapılana kadar Toplum Sağlığı Merkezi ve Dr Mehmet Özaslan Aile Sağlık Merkezi İlçe Jandarma Komutanlığının arkasında bulunan Halk Eğitim Merkezinde hizmet vermeye devam edecek.

Murat DİRİ/Taraklı

Editör: TE Bilişim