Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul:
Genel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İş dünyası olarak olumlu ve çözüm odaklı bir yaklaşımın yanındayız. İş dünyası her zaman güven ortamını sever. Yatırımcı güven ister. Sandıktan çıkan sonuca göre çözüm odaklı bir yaklaşım ve sorumluluk gerekiyor. Milletvekillerimizin sorunsuz bir ortam sağlamaları adına mücadele etmelerini, sağduyulu olmalarını bekliyoruz.
Kösemusul
+++
Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan:
Millet iradesi bir kez daha sandığa yansıdı. Halkın verdiği karar doğrultusunda siyasetçiler orta yolu bulmalıdır.  Siyasi çekişmeler bir kenarı bırakılarak ülke menfaati yararına olacak bir uzlaşma kültürü ile karar verilmeli. Biz de herkes gibi siyasi istikrar bekliyoruz. İstikrarsızlık her şeyi hallaç pamuğuna çevirir. Her şeyi bir kenarı bırakarak halkın uzlaşın dediği bir karar doğrultusunda ülke menfaatlerinin düşünülmesi gerekli.
Alişan
+++
Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete:
Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete; 2015 Genel Seçimlerini Türk milleti olarak büyük bir demokratik olgunluk içinde tamamlamış bulunmaktayız.Sakarya Ticaret Borsası Başkanı olarak, bir kez daha, zorlu bir seçim sürecinden çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese, teşekkür ediyorum.Hizmet sürecinde büyük sorumluluk üstlenen milletvekillerimizi tebrik ediyor, Sakarya halkı tarafından kendilerine verilen bu güvene layık olacaklarına inanıyorum. 7 Haziran Genel Seçimleri’nin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.Levent ERİŞ 

 

Editör: TE Bilişim