EĞİTİM ŞART

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Selahattin Çakırsoy, ‘Mesleğimiz her geçen gün daha iyi icra edebilmemiz için eğitimlere katılmamız gerekmektedir.   Bağımsız denetimler için TÜRMOB ve odamız tarafından düzenlenen 72 saatlik bağımsız denetim eğitimine 436 üyemizin katılımıyla tamamladık.

15 YILLIK TECRÜBE

Çakırsoy, başvurular 2013’ün son gününe kadar bağımsız denetçiliğe Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olmaya hak kazanan 15 yıllık mesleki tecrübeye sahip olanların katılabileceğini söyledi. www.kgk.sakarya.edu.tr adresinden başvuru yapabileceğini de ifade eden Çakırsoy, Kurumlar Vergisi ve Türk Ticaret Kanunu Seminerini sunan YMM Dr. Ahmet Kavak’a da teşekkür etti.

AY SONUNA KADAR

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkilisi Mustafa Aydın, ‘2012 yıllık işletme cetveli bilgilerinin, 2013 yılı nisan ayı sonuna kadar sistemden verilmesi gerektiğini yıllık işletme cetveli girişleri yapılmadan önce sanayi sicil bilgi sistemi üzerinden firma bilgilerinin ve kapasite raporlarının girilmesi ve müdürlüğümüz tarafından onaylanması gerekmektedir’ dedi

Editör: TE Bilişim