İstiklal Mahallesi ile devam edilen ziyaretlere AKP Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Belediye Meclis Üyesi Cemil Kocacık katıldı. İstiklal Mahallesi’ndeki ziyarette kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Çelik daha sonra sözü Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a bıraktı.
BELİRGİN ŞEKİLDE
Sözlerine, ‘Serdivan’ı güzel günler bekliyor’ diyerek başlayan Başkan Alemdar, ‘Göreve geldiğimiz günden beri bütün belediye birimlerimizle Serdivan’ı geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Yaptığımız yatırımlar sayesinde kısa zamanda bunu belirgin bir şekilde gösterdik. Allah izin verirse bundan sonraki yatırımlarımızla ilçemizi bölgenin en güzel ve en iyi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz’
SOSYAL BELEDİYECİLİK
‘Halkımızın teveccühü karşısında onlara en iyi hizmeti vermek bizlerin asli görevidir. Serdivan Belediyesi yaptığı hizmetlerle sosyal belediyecilik anlayışı içinde vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda en süratli şekilde elinden geleni yapmaktadır’ dedi. Başkan Alemdar ve beraberindekiler, daha sonra vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Editör: TE Bilişim