Büyükşehir Meclis Toplantısı 10 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.  Toplantıda Şehir Kütüphanesi’nin yapılacağı alanla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Serdivan Belediyesi’yle protokol imzalanması için Başkan Toçoğlu’na yetki verilmesi görüşülecek. Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezi için de yer tahsisi yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 10 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Meclis Toplantı Salonu’nda, saat 14.00’da başlayacak görüşmelere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlık yapacak. Meclis üyeleri, 77 maddeyi karara bağlayacak.

Şehir Kütüphanesi için ilk adım
Toplantıda, Şehir Kütüphanesi’nin Eski Serdivan Belediyesi’nin bulunduğu alanda hayata geçirilmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Serdivan Belediyesi ile protokol imzalanması hususunda Başkan Toçoğlu’na yetki verilmesi görüşülecek. Ayrıca Nisan Meclis Toplantısı’nda Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezi için de yer tahsisi gerçekleştirilecek.

50 Milyonluk asfalt
Nisan Meclis Toplantısı’nda SASKİ’nin şehir genelinde yürüttüğü altyapı çalışmaları sonrasında yolların onarılmasında kullanılacak 50 Milyon TL’lik kredi için de Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesi meclis üyelerinin oylarına sunulacak. Meclis’te İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor, Ulaşım, Hukuk ve Tarım Komisyonlarına üye seçimi de gerçekleştirilecek.
 

Editör: TE Bilişim