SEDAŞ’ın görev bölgesinde yer alan,  Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki acil hizmetler, arıza, bakım, onarım ekiplerinin bağlı olduğu Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü’nde Yavuz Konuk’un emekliliğiyle, üst düzeyde görev değişimi oldu. SEDAŞ Dağıtım Trafoları Müdürü olarak görev yapan Burhan Ak, Yavuz Konuk’tan boşalan Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü görevine getirildi.

VEDA YEMEĞİ

Yavuz Konuk adına düzenlenen, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki çalışanların katıldığı veda yemeğinde, yeni Grup Müdürü Burhan Ak, Yavuz Konuk’a SEDAŞ’ta geçen hizmetleri için teşekkür plaketini takdim etti. Burhan Ak’tan boşalan Dağıtım Trafoları Müdürlüğü görevine de daha önce Dağıtım Hatları Müdürü olarak görev yapan Reşat Karaman getirildi. Reşat Karaman’ın boşalttığı Dağıtım Hatları Müdürlüğü görevine de, Alçak Gerilim Ölçüm Başmühendisi olarak görev yapan Serkan Yiğit getirildi. Serkan Yiğitten boşalan Alçak Gerilim Ölçüm Başmühendisliğine de Sezgin Çalk getirildi. 

KOCAELİ’NDE

Kocaeli de İl Müdürlüğü görevini de yürüten ve son dönemde Dağıtım Hatları Başmühendisi olarak görev yapan İsmail Söğüt’ün emekliye ayrılmasından sonra Kocaeli İl sorumlusu olarak bu göreve Çınar Aslan getirildi. 

Editör: TE Bilişim